Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Στον Ιβάν Σαββίδη η χορηγία της Σούπερ Λίγκας με 5 εκατ. ευρώ!


Ομόφωνη η απόφαση

Αλλαγή πλάνων στη Σούπερ Λίγκα! - Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της DIMERA του Ιβάν Σαββίδη για τη βασική χορηγία του πρωταθλήματος!

 H προσφορά της εταιρείας DIMERA του μεγαλομετόχου (και προέδρου, πλέον) του ΠΑΟΚ) Ιβάν Σαββίδη ....έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και πλέον αναλαμβάνει τη χορηγία του πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, το Δ.Σ. της οποίας συνεδρίασε σήμερα (21/10) για αυτό το θέμα, «η πρόταση χορηγίας της Dimera Media Investments κρίθηκε ομόφωνα ως παραδεκτή».

Εξερχόμενος, δε, από τη συνεδρίαση, ο κ. Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αφού έδινε τα περισσότερα χρήματα, γιατί να χάσουμε χρόνο;».

Η εταιρεία του κ. Σαββίδη αναμένεται να δώσει 2.250.000 ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αυτό έχει ξεκινήσει και για την επόμενη σεζόν άλλα 2.750.000, δηλαδή, συνολικά, 5 εκατομμύρια ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της ''Dimera Media Investments'' κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη ''Dimera Media Investments''. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».
Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου