Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Με κλητήρα έδιωξαν τον Σταύρο Καπάκο, διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ από το Ραδιομέγαρο


Η ΕΡΤ τον απαλλάσσει από τα καθήκοντά του

Αγρια σύγκρουση στην ΕΡΤ: Ο Ταγματάρχης με κλητήρα εγκαλεί Καπάκο για «άρνηση συμμόρφωσης»


Εντονη αντίδραση Παπαδημούλη: «Μελανό σημάδι, η δημόσια τηλεόραση δεν είναι τάγμα»....
 
Με δικαστικό κλητήρα έδιωξαν τον έως σήμερα γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο από την ΕΡΤ! Σύμφωνα με πληροφορίες στο έγγραφο που του επιδόθηκε αναφερόταν ως αιτία για τη λύση της συνεργασίας η «άρνηση συμμόρφωσης».

Οπως ανακοινώθηκε λίγο μετά: «Η ΕΡΤ απαλλάσσει από τα καθήκοντά του τον έως σήμερα γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Το ΔΣ τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση».

Την απόλυση του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έγινε σχολίασε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης:



Μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ο Σταύρος Καπάκος ήταν διευθυντής σύνταξης της «Αυγής», ενώ προσελήφθη στην ΕΡΤ από την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας της.

Ο δημοσιογράφος είχε μέχρι και τον Φεβρουάριο, οπότε και επισήμως ανέλαβε τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης, τη θέση συμβούλου ενημέρωσης στον διευθύνοντα συμβούλο, Λάμπη Ταγματάρχη. Τα καθήκοντα του διευθυντή ενημέρωσης ασκούσε ο Κώστας Χαλβατζάκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου