Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Πανηγυρίζει το «Μένουμε Ευρώπη» για την απόφαση του ΣτΕ.

Posted by Cassandra

Γράφει ο pythagoras

Από τις 25 Ιανουαρίου 2015 είχε να χαμογελάσει το πρόσωπο της διαπλοκής και σήμερα μετά την άνευ προηγουμένου απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας είπαν να πάρουν εκδίκηση. Αλήθεια,ξέρουν γιατί πανηγυρίζουν; Έχουν ....
καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει να κριθεί ένας νόμος αντισυνταγματικός;Για τον δικό τος μικρόκοσμο η απάντηση είναι προφανής:ΝΑΙ!Έτσι κι αλλιώς για αυτούς πάντα ΝΑΙ είναι και θα είναι.Ανεξάρτητα των συνεπειών αυτού.
Όμως η απόφαση αυτή από μόνη της εγείρει κάποια ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν έντονα στη συνέχεια.Ποιοι είναι αυτοί οι δικαστές που ξαφνικά αποφάσισαν πως ένας νόμος που βάζει τάξη στο χάος και την ανομία των τηλεοπτικών καναλιών είναι αντισυνταγματικός; Πώς είναι συνταγματικό ένα χαράτσι στη ΔΕΗ και ένα μνημόνιο ή ένα μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που σε αναγκάζει να κινηθείς εκτός της συνταγματικότητας των νόμων για να μπορέσεις να επιβιώσεις; Πώς τόσο καιρό τα κανάλια μιλούσαν με μία βεβαιότητα για το σημερινό αποτέλεσμα και άρχισαν να ασχολούνται με διάφορους δικαστές για διάφορα πεπραγμένα από το παρελθόν τους, μακρινό ή κοντινό; Θα μπορούσα να απαριθμήσω και πολλά ακόμα ερωτήματα,αλλά το συμπέρασμα θα ήταν πάντα το ίδιο.
Η διαπλοκή στην χώρα μας είναι σαν την γάγγραινα. Αν δεν την κόψεις στο σωστό σημείο και την σωστή στιγμή θα απλωθεί παντού. Και τότε θα είναι πού αργά για να ιαθεί. Ρωτήστε και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που είχε πάρει μέρος στο ίδιο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα. Τότε ο τίτλος του έργου λεγόταν «Βασικός Μέτοχος».Σήμερα «Αδειοδότηση Καναλιών». Τότε,οι σημερινοί υποστηρικτές του «Μένουμε Ευρώπη» είχαν εξαγριωθεί με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Σήμερα όμως πρέπει να μην μιλήσουν γιατί η ιδέα και μόνο επανάκτησης της εξουσίας είναι διεγερτική.

Καληνύχτα Ελλάδα. Καλημέρα Διαπλοκή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου