Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2016

Η Ρία Αντωνίου έλαμψε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης


Η σέξι εμφάνιση της ξανθιάς καλλονής

Γοήτευσε τα πλήθη φορώντας μία μαύρη τουαλέτα με εντυπωσιακό μπούστο

Με μία μαύρη τουαλέτα που τόνιζε μοναδικά το μπούστο της, εμφανίστηκε η Ρία Αντωνίου στο κόκκινο χαλί ....του 11ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Η 28χρονη ξανθιά καλλονή, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ιταλία, μονοπώλησε όλα τα φωτογραφικά φλας.

Η Ρία Αντωνίου που μετρά στο βιογραφικό της συμμετοχές σε τηλεοπτικά σόου, σε διαφημίσεις και ταινίες στην Ιταλία, γοήτευσε τα πλήθη με την ομορφιά της.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση, περπάτησε στο κόκκινο χαλί και χάρισε στους φωτογράφους το πιο λαμπερό της χαμόγελο.


Μάλιστα μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, από την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Σε αυτή φαίνεται να ποζάρει στο πλευρό του γνωστού σχεδιαστή, Guillermo Mariotto. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, ο Mariotto, φαίνεται να έχει «ζαλιστεί» από το εντυπωσιακό μπούστο της.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης θα διεξαχθεί έως τις 23 Οκτωβρίου στην πανέμορφη ιταλική πόλη.
Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο 11ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης, που διεξάγεται από τις 13 έως και τις 23 Οκτωβρίου στην πανέμορφη ιταλική πόλη.




Η Ρία Αντωνίου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει προκαλέσει δέος στο ανδρικό κοινό με τις σέξι φωτογραφήσεις της στο Playboy και το Esquire.

Τα τελευταία χρόνια το εκρηκτικό μοντέλο κάνει καριέρα στην Ιταλία, συμμετέχοντας σε διάφορα τηλεοπτικά σόου, σε διαφημίσεις αλλά και σε ταινίες.

Πριν από λίγους μήνες, η πανέμορφη Ρία έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση με διάφανο φόρεμα στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Και χθες το 28χρονο επανήλθε στο κόκκινο χαλί συμμετέχοντας στο 11ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης διεξάγεται από τις 13 έως και τις 23 Οκτωβρίου στην πανέμορφη ιταλική πόλη.

Και όπως μπορείτε να δείτε, έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά.Splash

Splash

Splash

Splash


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου