Τρίτη, Οκτωβρίου 25, 2016

Γεφύρι της Άρτας ο ανασχηματισμός - Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου


Μέχρι το Σάββατο η "αναδόμηση" του κυβερνητικού σχήματος


Σε γεφύρι της Άρτας τείνει να μετατραπεί ο ανασχηματισμός καθώς παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αστειεύτηκε με τους κυβερνητικούς συντάκτες γι αυτό το ζήτημα, η επιθυμία του είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το Σάββατο.

Ωστόσο προς το παρόν ....φαίνεται να παραμένει "όμηρος" του ίδιου του, του κόμματος καθώς ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς έχει να αντιμετωπίσει και τα "τερτίπια" των υπουργών του.

Έτσι λοιπόν, απόψε το βράδυ πραγματοποίηθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, κλειστή κρίσιμη σύσκεψη ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τους στενούς του συνεργάτες με σκοπό να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ακόμη ο κ. Τσίπρας περιμένει την επιστροφή του προέδρου της Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη -επιστρέφει την Παρασκευή- με σκοπό να προχωρήσει η διαδικασία της ορκωμοσίας του νέου κυβερνητικού σχήματος .

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη μια ιδιότυπη διαμάχη ανάμεσα στην "παλιά" και τη "νέα" φρουρά αναφορικά με το ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός φρόντισε να ανανεώσει κατά πολύ, τα όργανα του κόμματος φαίνεται να πέφτει ξανά σε συμπληγάδες, οι οποίες είναι ικανές για να...μεταφέρουν την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου