Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Το παρασκήνιο για τις παραιτήσεις του ΔΣ της «Αυγής»


Με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης

Διαψεύδει η εφημερίδα ότι παραιτήθηκαν οι διοικούντες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντί τους - Πληροφορίες ότι παραιτήθηκαν και στη συνέχεια ανακάλεσαν
Διαψεύδει η «Αυγή» ....τις παραιτήσεις από το ΔΣ της εφημερίδας με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από σχετικά δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση της «Αυγής» τονίζει πως: «Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν».

Νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως στο ΔΣ που έγινε το βράδυ της Τρίτης υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο και στον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα.

Μετά από αυτό - και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - ο Δημήτρης Στούμπος υπέβαλε την παραίτησή του με τον πρόεδρο Βασίλη Μουλόπουλο και τον διευθυντή Κώστα Νικολακάκο να λένε πως αν παραιτηθεί ο Στούμπος, θα παραιτηθούν και αυτοί.

Κατά πληροφορίες στο Διοικητικό Συμβούλιο όπου και υποβλήθηκαν οι παραιτήσεις παρούσα ήταν και η Ράνια Σβίγκου η οποία φέρεται να δήλωσε τη διαφωνία της προς τη αιφνιδιαστική αυτή κίνηση υποσχόμενη προς τις επόμενες ημέρες θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Ένα απο τα βασικά προβλήματα που έθεσαν τα τρία στελέχη ήταν η εξασφάλιση της χρηματοδότησης της εφημερίδας από το κόμμα μιας και είναι αρκετοί οι εργαζόμενοι που φαίνεται ότι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Παρά τις διαψεύσεις πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως υπήρξαν παραιτήσεις των διοικούντων οι οποίες στη συνέχεια ανακλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου