Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Για πρώτη φορά στο πλάι της Χίλαρι η Μισέλ Ομπάμα -Οι αγκαλιές και η αποθέωση

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ

Στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον σε προεκλογική συγκέντρωση βρέθηκε για πρώτη φορά η Μισέλ Ομπάμα, με την υποψήφια των Δημοκρατικών να αποθεώνει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.
Μέσα σε χειροκροτήματα.... και ζητωκραυγές, Χίλαρι Κλίντον και Μισέλ Ομπάμα ανέβηκαν στην σκηνή της Βόρειας Καρολίνα και αγκαλιάστηκαν.



«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκομαι εδώ με την πιο εκπληκτική Πρώτη Κυρία, την Μισέλ Ομπάμα. Υπάρχει κανείς που να εμπνέει περισσότερο από αυτή;», είπε η Χίλαρι Κλίντον, συγκρίνοντας την με την Αφρο-Αμερικανή ποιήτρια Maya Angelou.

«Η Μισέλ Ομπάμα είναι η φωνή που χρειάζεται να ακούσουμε τώρα περισσότερο από ποτέ. Είναι η γυναίκα που μας θυμίζει πως πρέπει να εργαστούμε σκληρά, να μείνουμε πιστοί στις αξίες μας, να είμαστε καλοί ο ένας απέναντι στον άλλον και να μην σταματήσουμε ποτέ μα ποτέ να πολεμάμε για όσα πιστεύουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων η Χίλαρι.


«Εχει περάσει 8 χρόνια ως Πρώτη Κυρία να μάχεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην μάθηση σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.



Από την πλευρά της η Μισέλ Ομπάμα κάλεσε όλους τους Αμερικανούς να δείξουν εμπιστοσύνη στην Χίλαρι Κλίντον και να την στηρίξουν στη μάχη για τον Λευκό Οίκο.

«Θέλουμε έναν πρόεδρο ο οποίος αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά με σοβαρότητα και έχει την ιδιοσυγκρασία και την ωριμότητα να το κάνει σωστά. Κάποιον που θα είναι σταθερός. Κάποιον που μπορούμε να του εμπιστευτούμε τους κωδικούς για τα πυρηνικά, γιατί θέλουμε να κοιμόμαστε το βράδυ γνωρίζοντας ότι τα παιδιά μας και η χώρα μας είναι ασφαλείς», υποστήριξε η Μισέλ Ομπάμα.

«Αν οι Αμερικανοί θέλουν μια ''ενωτική δύναμη που τιμά τις γυναίκες, ''Ψηφίστε τώρα. Φύγετε από εδώ και πηγαίνετε να ψηφίσετε», είπε η Μισέλ Ομπάμα, παρακινώντας το κοινό να δώσει την ψήφο του στην Χίλαρι Κλίντον.

Η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην προεκλογική συγκέντρωση στην Βόρεια Καρολίνα έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την προεδρική κούρσα, με τους ΝΥΤ να εξηγούν το γιατί: «Η πρώτη μαύρη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στέκεται δίπλα στην πρώην Πρώτη Κυρία που θέλει να γίνει η πρώτη Αμερικανή πρόεδρος. Επίσης, κάποτε αυτές οι δύο κυρίες ήταν αντίπαλες, ωστόσο, τώρα ενώνονται κατά του Ντόναλντ Τραμπ και των Ρεπουμπλικανών».



Twitter @MichaelMathes



Πηγή: Για πρώτη φορά στο πλάι της Χίλαρι η Μισέλ Ομπάμα -Οι αγκαλιές και η αποθέωση [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/297473/gia-proti-fora-sto-plai-tis-hilari-i-misel-ompama-oi-agkalies-kai-i-apotheosi-eikones#ixzz4OJyA5Fhk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου