Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

H Άννα Μισέλ στον άγριο κόσμο των social media...


Η προχτεσινή δήλωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου -λόγω της σύγκρισης με Χίτλερ και Εβραίους- ήταν το λιγότερο άστοχη: «Είδαμε πρωτοφανή...

παρέμβαση και παρακρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης σε σχέση με τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΣτΕ. Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές. Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν».

Η πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, νυν υπεύθυνη κοινοβουλευτικού τομέα ανάπτυξης & ανταγωνιστικότητας αποφεύγει συνήθως τις αμφιλεγόμενες υπερβολές και απλά γεμίζει το τουίτερ και το Facebook της με ανακοινώσεις, δελτία τύπου και παρεμβάσεις της, όμως, όπως σε όλους τους βουλευτές, την παράσταση κλέβουν οι φωτογραφίες...

Οι δυναμικές αγωνίστριες χλαπακιάζουν (στη μέση η ίδια η Ασημακοπούλου) με αφορμή εκδήλωση μιας ΔΗΜΤΟ -Δημοτική Τοπική Οργάνωση- της ΝΔ.


Κάτω απ' την ανάρτηση τα σχόλια ποικίλουν, από τα φλερταριστικά («Κούκλες...») μέχρι αυτά που δεν ξέρεις σίγουρα αν είναι κυριολεκτικά ή ειρωνικά («Ψηλά τα λάβαρα με πνεύμα αγωνιστικό!!»), μέχρι αυτά που ξέρεις σίγουρα ότι είναι ειρωνικά («ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ .............ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΙΜΕΝΩ 15/6 ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "" ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ "" ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ...»). Υπάρχουν και τα σκέτα σεξιστικά βέβαια του τύπου «γεια σας κουκλάρες» «οι Άγγελοι του Τσάρλι. Joke» και «Ωραίες γκομενες».

Ως πολιτικός που είναι κοντά στον πολίτη (ειδικά αν ο πολίτης είναι μέλος ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας!) η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φωτογραφίζεται αενάως με άλλους.


Για περισσότερες φωτογραφίες και εύστοχες λεζάντες από τον Άρη Δημοκίδη πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου