Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Live από τη Θεσσαλονίκη: Η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο .....
της 28ης Οκτωβρίου.

Λίγο νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού. Μάλιστα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της σιγής έγινε με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων», το ίδιο και η λήξη που συμπίπτει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στις 11:00 έφτασε στην εξέδρα των επισήμων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκειμένου να παρακολουθήσει τη παρέλαση αναπήρων πολέμου, συλλόγων, τμημάτων μαθητών, προσκόπων, οδηγών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με τα αντίστοιχα προγράμματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Η παρέλαση θα πραγματοποιείται στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου (πρώην Κέννεντυ), από την οδό Γεωργίου Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) μέχρι τον Λευκό Πύργο». Να σημειωθεί πως δεν έχουν τοποθετηθεί κάγκελα και οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρέλαση από κοντά.



Πηγή: Live από τη Θεσσαλονίκη: Η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/297540/live-apo-ti-thessaloniki-i-stratiotiki-parelasi-gia-tin-epeteio-tis-28is-oktovrioy#ixzz4OMkxck6L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου