Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Ο Μπάμπης της «σοβαρής Χρυσής Αυγής» υπερασπίζεται Άδωνη (video)


Μετά τα «απανωτά αδειάσματα» από κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ο αντιπρόεδρός της Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως βρήκε έναν σύμμαχο. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, γνωστό για τις «περίφημες» απόψεις του σχετικά με τις πολιτικές λιτότητας, αλλά και για τις «αναζητήσεις» του για μια «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Παπαδημητρίου, λοιπόν, σε άρθρο του ....
στην Καθημερινή με τίτλο «Όταν η Ν.Δ. ενοχλήθηκε!», ανέλαβε την υπεράσπιση του Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το «εμφυλιοπολεμικό του κρεσέντο» της περασμένης Τετάρτης.

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανείς στη Νέα Δημοκρατία που να αισθάνεται άβολα με τις αντικομμουνιστικές κορώνες του κ. Γεωργιάδη στη Χίο. Σε τελευταία ανάλυση, με ακροατήριο που διψά να βρει μια ελπίδα για το αύριο της δημοκρατίας μας συνομιλούσε ο χαρισματικός ρήτορας», έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια άσκησε κριτική τόσο στον Γιώργο Κουμουτσάκο, όσο και στην Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί χαρακτήρισαν τις αντικομμουνιστικές δηλώσεις Γεωργιάδη ως ατυχείς.

«Ήταν μάλλον απρόσεκτος ο εκπρόσωπος Κουμουτσάκος όταν χαρακτήρισε «λάθος δηλώσεις» τον πολιτικο-ιστορικό διάλογο του αντιπροέδρου του κόμματός του. Αν βεβαίως σέβονται ακόμη στο κόμμα αυτό έννοιες όπως «ιεραρχία», «φιλελευθερισμός» και «αστική νοοτροπία». Είναι πάντως αλήθεια ότι η αντίδραση του εκπροσώπου μαζί με την εσπευσμένη παρέμβαση της αδελφής του προέδρου του κόμματος, που χαρακτήρισε «ατυχή έκφραση» τα του Αδώνιδος, πολύ ευχαρίστησαν τους κυβερνητικούς, που βλέπουν πόσο δύσκολο είναι να κυβερνηθεί το κόμμα του καραμανλισμού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου.

Ακολουθεί ένα βίντεο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου