Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Η μία απάντηση είναι, γιατί δεν τον αφήνουν τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης. Προβάλλουν κάθε άνευ ουσίας αηδία, που λέει, δεν κριτικάρουν, δεν κανουν σοβαρή ανάλυση των δημοσκοπήσεων και ταυτιζόμενα με το μίσος του μεσαίου γκάγκα νεοδημοκράτη, απλώς υποδαυλίζουν το όλο κλίμα, φθάνοντας και σε σημείο γελοίο, ορισμένες φορές.
Τώρα όμως; Είναι σαφέστατο και μόνον ηλίθιοι δεν το κατανοούν, ότι για χ-ψ λόγους ο Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις με την ελάφρυνση ......του χρέους. Σαφώς και όπως ειπε ο Μητσοτάκης, δεν είναι επαρκής η ελάφρυνση, όμως είναι ένα βήμα καλοδεχούμενο, όπως είπε πάλι σωστά ο Μητσοτάκης.

Το θέμα είναι, πως η ατολμία(;) του πρώτου κόμματος στην χώρα, που είναι οι αναποφάσιστοι να πλησιάσουν την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, σε συνδυασμό με μια κυβέρνηση που "επιτυχώς σέρνεται", θα έπρεπε να προβληματίσουν, όλα αυτά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αντ' αυτού, ο Κυριάκος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και θεωρεί πως με την συνεχή επίκληση πρόωρων εκλογών, θα έχει για πολύ κοντά του το κομματικό πόπολο. Δεν θα συμβεί αυτό. Είναι σίγουρο και φυσικά αναρωτιέται κανείς, γιατί ο Μητσοτάκης δεν αλλάζει πορεία. Να στηρίξει την επίθεση του, στην κυβέρνηση, με σοβαρές προτάσεις, πολύ μελετημένες, να δείξει ότι υπάρχει διέξοδος στα αδιέξοδα, όχι επειδή έτσι κράζει ο Άδωνις, αλλά γιατί έτσι αποδεικνύουν οι συγκεκριμένες μελετημένες και με χρονοδιαγράμματα προτάσεις. Αντ' αυτού, ο μέσος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, έχει αρχίσει και κουράζεται, από την επιμονή Μητσοτάκη για εκλογές, όταν μάλιστα δεν δείχνει, τι θα έκανε αυτός, σε ανάλογες περιπτώσεις.


Αν η Νέα Δημοκρατία δεν αλλάξει τακτική, πολύ γρήγορα θα διαπιστώσει ο απλός κόσμος, γιατί ο Μητσοτάκης ήθελε ...γρήγορα εκλογές. Γιατί αν οι εκλογές αργήσουν ...τότε είναι πολύ πιθανό να χάσει το κόμμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου