Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016

"Παραίτησαν" τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλη Σπανάκη

Ο γραμματέας Οργανωτικού βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ισχυρίζεται ότι δε γνωρίζει τίποτα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα ,,,που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως δεκτές.

Μεταξύ αυτών φαίνεται να είναι ο γραμματέας Οργανωτικού Βασίλης Σπανάκης, του οποίου ζητήθηκε η παραίτηση. Μέχρι στιγμής ο ίδιος το διαψεύδει από τη Θεσσαλονίκη και απ’ όπου βρίσκεται.

Απ’ ότι αναφέρουν, από το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, επιχειρήθηκε λαθροχειρία και μάλιστα με εμπλοκή κορυφαίων γαλάζιων στελεχών της ΔΑΚΕ.

Ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.

Τότε άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το NOVOTEL και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.




Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apoklistiko-stelechi-tis-pireos-miloun-gia-paretisi-spanaki-idios-diapsevdi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου