Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για τη Μυρτώ: Το νέο χειρουργείο και οι πληγές στην ψυχή


Στο πλευρό της πάντα η μητέρα της

Οι γιατροί αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια

Μετά από 4,5 χρόνια σκληρής μάχης η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη προσπαθεί καθημερινά με τις συμβουλές των γιατρών της.... και έχοντας πάντα δίπλα της τη μητέρα της να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να απαλύνει τους πόνους της.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το παιδί της. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι τα βάσανα της Μυρτούς δεν έχουν τελειωμό. Προχθές μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το απόγευμα της Τρίτης εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ. Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει τις στρεβλώσεις ώστε να μην πονάει τόσο πολύ.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή καθώς οι γιατροί αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το έβδομο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012, όταν έπεσε θύμα βιασμού του Πακιστανού στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που περίμενε. Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς θα έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- πολύ μικρή λειτουργικότητα. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου