Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2016

Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ...

Το παρατηρούμε τελευταία, με τις συνεχείς επικίνδυνες προκλήσεις των Τούρκων. Ξέχωρα από την γραφικότητα, που διακρίνει καμμία φορά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας της συγκυβέρνησης, οι τόνοι από όλες τις άλλες πλευρές και ιδίως από τους κομματικά γκαγκά φανατισμένους της Νέας Δημοκρατίας, που εκφράζεται και από ηλίθια ιστολόγια, με το ίδιο κενό στο κεφάλι τους, είναι κάτι περισσοτερο από ανεύθυνη.... και επικίνδυνη.
Οι τουρκικές προκλήσεις, για πρώτη φορά έχουν ξεπεράσει τα όρια της επικινδυνότητας. Ακόμα κι αν υπαρχει ψήγμα ευθύνης στην Ελληνική πλευρά και στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που επί της ουσίας δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο, να διυλίζουν τον κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλο οι φανατικοί της άλλης πλευράς.

Το να σχολιάζεις και να επιχειρείς να πείσεις τον κόσμο, ότι ευθύνεται η ελληνική κυβέρνηση για τις προκλήσεις της γείτονος, φαντάζει αυτοκτονικό και ηλίθια επικίνδυνο. Οι εθνικές υποθέσεις, δεν αφήνουν περιθώρια ειδικά σε τόσο επικίνδυνους καιρούς, για κομματικό μένος και κτυπήματα για εθνικά θέματα, μεταξύ των εγχώριων πολιτικών δυνάμεων.


Απαιτείται ομοψυχία και δυναμική ενότητας. Ο σκοπός της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου είναι να αναλάβει απ' ότι φανταζόμαστε, μια Ελλάδα όχι διχοτομημένη και με παραβιάσεις εδαφικής ακεραιότητας. Είναι τουλάχιστον ηλίθιο, να επιχειρούν κάποιοι να κάνουν εισαγωγή κρίσης από την Τουρκία, κτυπώντας την κυβέρνηση για ένα τόσο μείζον εθνικό ζήτημα. Δείχνει ανευθυνότητα και επικίνδυνο κομματικό φανατισμό, που διαλύει το εθνικό ένστικτο των Ελλήνων. Δεν ευθύνεται ο Τσίπρας, για την προκλητικότητα των Τούρκων και είναι ηλίθιοι, όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Χρειάζεται εθνικό ένστικτο και ενότητα, και προς αυτήν την κατεύθυνση, θα έπρεπε να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου