Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2016

Ο Τραμπ παραδέχτηκε πως η προεδρία των ΗΠΑ αποδεικνύεται «μεγαλύτερη δουλειά από ο,τι περίμενε»


Όπως αποκάλυψε ρεπουμπλικάνος πολιτικό


Ο ρεπουμπλικάνος Νιούτ Τζίνγκρις αλλά και πηγές από τον Λευκό Οίκο αναφέρουν πως ο Τραμπ θεωρεί....
ότι η αμερικανική προεδρία είναι πιο απαιτητική δουλειά από όσο πίστευε

Αγχωμένος φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά τα καθήκοντα του προέδρου των ΗΠΑ, τα οποία θα αναλάβει τον Ιανουάριο.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός Νιούτ Τζίνγκρις, ο οποίος αποκάλυψε στην «USA Today» πως συναντήθηκε με τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα, με τον τελευταίο να του εκμυστηρεύεται πως: «Είναι πολύ μεγαλύτερη δουλειά από ο,τι περίμενα».



Ο Τζίνγκρις σχολίασε πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ καλώς συνειδητοποίησε το μέγεθος του έργου που πρόκειται να αναλάβει, καθώς όπως τόνισε: «Σαν πρόεδρος των ΗΠΑ έχεις πόλεμο και ειρήνη, έχεις τεράστια δύναμη. Και όλα αυτά καταλήγουν στο Οβάλ γραφείο και σε εσένα».



Αυτή δεν είναι, ωστόσο, πρώτη φορά μετά την εκλογή του που ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται αγχωμένος για τη θέση του προέδρου της Αμερικής. Μετά την επίσημη συνάντηση του με τον Μπαράκ Ομπάμα, πηγές από τον Λευκό Οίκο αποκάλυψαν πως ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος «φάνηκε ξαφνιασμένος από την έκταση των υποχρεώσεων που έχει η θέση της αμερικανικής προεδρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου