Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Άνοιξαν στα δύο δρόμοι από το σεισμό στην Ινδονησία [Εικόνες]

Τουλάχιστον 54 οι νεκροί - Δείτε φωτογραφίες

Αυξάνονται ώρα με την ώρα οι νεκροί από τα 6,5 Ρίχτερ στην Ινδονησία, που είχε επίκεντρο στη θάλασσα, ανοιχτά της επαρχίας Άτσεχ στα βόρεια της χώρας....

Σύμφωνα με τον Guardian οι νεκροί είναι τουλάχιστον 54 και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς υπάρχουν πολλοί παγιδευμένοι στα ερείπια.



Σωστικά συνεργεία προσπαθούν να απεγκλωβίσουν επιζώντες κάτω από τα χαλάσματα στην περιοχή που είχε καταστραφεί ξανά από σεισμό και τσουνάμι στις 26 Δεκεμβρίου 2004. Τα 6,5 Ρίχτερ έκοψαν στα δύο δρόμους και κολώνες ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ μετά την αρχική δόνηση ακολούθησαν τουλάχιστον πέντε μετασεισμοί.



Οι τραυματισμένοι ανέρχονται μέχρι στιγμής σε 78, τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει, ενώ παρατηρούνται ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Ο 37χρονος Hasbi Jaya κοιμόταν στο σπίτι με την οικογένειά του όταν έγινε ο σεισμός. «Τρέξαμε αμέσως έξω από το σπίτι το οποίο κατέρρευσε. Τα πάντα από την οροφή μέχρι το πάτωμα διαλύθηκαν. Κοίταξα γύρω μου και όλα τα σπίτια των γειτόνων μου είχαν καταρρεύσει» λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου