Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξενάγησε στη Βουλή παιδιά με ειδικές ανάγκες -Τι του ζήτησαν

ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε .....χθεςσε ένα διαφορετικό ρόλο αφού ανέλαβε την ξενάγηση στους χώρους του Κοινοβουλίου παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον πρόεδρο της ΝΔ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα, μάλιστα είχαν πάει και δώρα στον κ.Μητσοτάκη, τα οποία έχει τοποθετήσει ήδη στο γραφείο του.



Τους υποσχέθηκε πως θα πάει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους
Στο διάλογο που είχαν του ζήτησαν να παραστεί και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους και τους υποσχέθηκε ότι θα πάει. Πολλά από τα παιδιά την ώρα που τον χαιρετούσαν του είπα ότι θα σε ψηφίσουμε.
Τέλος τον ευχαρίστησαν όλα πολύ για την ευαισθησία που δείχνει ο ίδιος στα άτομα με ειδικές ανάγκες.





Τη Βουλή επισκέφθηκαν παιδιά απο τα ιδρύματα:
Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος». Το ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» είναι κοινωφελές Ίδρυμα. Διοικείται από 9μελές άμισθο Δ.Σ και εκτείνεται σε έκταση 51 στρεμμάτων, με 7.000 τ.μ. περίπου στεγασμένα κτίρια, στο Δήμο Ιλίου.
Ίδρυμα «Αλμα». Ο σύλλογος «ΑΛΜΑ» οργανώνει προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με αναπηρία (αυτισμό και νοητική υστέρηση) με στόχο την ψυχοκοινωνική εξέλιξη και την πλήρη ένταξή τους σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών. Αναλαμβάνει τη στήριξη του ατόμου με αναπηρία με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Ειδικό Ίδρυμα Δωρεάς «Μ. Κόκκορη». Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Περιθάλψεως Θηλέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μ. Κόκκορη», λειτουργεί υπό την εποπτεία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου και τη μέριμνα του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη» ως στέγες μακράς διαμονής υποστηριζόμενης διαβίωσης 24ωρης φιλοξενίας, στις οποίες εισάγονται επαρκώς λειτουργικά άτομα.




Πηγή: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξενάγησε στη Βουλή παιδιά με ειδικές ανάγκες -Τι του ζήτησαν [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/305876/o-kyriakos-mitsotakis-xenagise-sti-voyli-paidia-me-eidikes-anagkes-ti-toy-zitisan#ixzz4SBKI1JoK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου