Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

«Πρόβα νυφικού» για Κοσιώνη-Μπακογιάννη; Χόρεψαν μέχρι πρωίας σε γάμο στη Λαμία...



Σ. Κοσιώνη - Κ. Μπακογιάννης...
Μια νέα κοινή εμφάνιση και μάλιστα σε γάμο φίλου, «φούντωσε» ξανά τα σενάρια..

Σε μια σπάνια επίσημη εμφάνιση αποθανάτισε ο...

φωτογραφικός φακός τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη.






Όσο κι αν προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τοςυ μακριά από τη δημοσιότητα, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης δεν τα πολυκαταφέρνουν. Κι αυτό, γιατί κάθε τους κοινή, δημόσια εμφάνιση τραβά αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι έκανε μια σπάνια, επίσημη κοινή εμφάνιση και έδειξαν πως τα πράγματα ανάμεσά τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στη Λαμία και διασκέδασαν ως το πρωί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Secret» των« Παραπολιτικών» και τον Σωτήρη Πολύζο, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, που μένουν πια μαζί σε σπίτι στα Βριλήσσια, δεν φοβήθηκαν να κάνουν μία από τις λίγες κοινές εμφανίσεις σε παραδοσιακό γάμο.



Οι δυο τους έφθασαν μαζί στην εκκλησία και καμάρωσαν τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννης Βάγγο γαμπρό στο πλευρό της αγαπημένης του δημοσιογράφου Λένας Παρασκευά. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε γνωστό κέντρο της Λαμίας με τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη να σύρουν το χορό και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα και σύμφωνα με ένα άλλο δημοσίευμα εφημερίδα, της Espresso, είχε συζητηθεί εκείνες τις ημέρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση για συναινετικό διαζύγιο που είχε υποβάλει ο Κώστας Μπακογιάννης με την Κάλλια Καμπουρίδου. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και η μητέρα των παιδιών του: του 8χρονου Παύλου και της 6χρονης Δανάης παντρεύτηκαν τον Ιούλη του 2006.



Έζησαν για 7 χρόνια μαζί σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τα δυο αγγελούδια τους άλλωστε ήταν και θα είναι η κοινή αναφορά τους και ο λόγος που διατηρούν ως σήμερα άψογες σχέσεις. Ωστόσο, τον χωρισμό, ακολούθησε μια περίοδος μοναξιάς και λίγο αργότερα στη ζωή του γιου της Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.



Το ζευγάρι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει πριν από δυο χρόνια, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η κοινή εμφάνισή τους στα μπουζούκια και οι διακοπές στην Αντίπαρο αποκάλυψαν όμως, τον έρωτά τους. Ακολούθησε η επίσημη εμφάνισή τους τη φετινή Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι, με το ζευγάρι να δείχνει πως δεν κρύβεται πια. Τα τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν να ετοιμάζονται να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και το επίσημο διαζύγιο και του Κώστα Μπακογιάννη, δείχνει πως ανοίγει το τοπίο και για επισημοποίηση του δεσμού τους…






http://tamtam.news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου