Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Προσπάθησαν να βγουν από το αμάξι και να γλυτώσουν τον πνιγμό οι τρεις νέοι στην Αλεξανδρούπολη


Τι λέει σοκαρισμένος ο πατέρας του ενός αγοριού

Το αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής στο protothema.gr - Το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι σπασμένο από μέσα προς τα έξω και οι άτυχοι νέοι δεν φέρουν κακώσεις, τόνισε ο ιατροδικαστής
Σε θρήνο για τρεις οικογένειες κατέληξε.... η νυχτερινή διασκέδαση των παιδιών τους, που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε ποτάμι με αποτέλεσμα να πνιγούν.

Ο θάνατος των τριών νέων ανδρών, συγκλονίζει από τα ξημερώματα της Κυριακής την Αλεξανδρούπολη, οι κάτοικοι της οποίας μαζί με τους γονείς τους και τις αρχές, τούς έψαχναν για δυο ημέρες, αφού είχαν να δώσουν σημάδια ζωής από την Κυριακή.

Μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο βρέθηκε στο ποτάμι. Όλοι περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο οδηγός είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παύλο Παυλίδη, που μίλησε στο protothema.gr ο θάνατος των τριών ατόμων προήλθε από πνιγμό. «Τα παιδιά πνίγηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά όχι αμέσως. Όπως διαπιστώσαμε, προσπάθησαν να βγουν από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό είχε ήδη πέσει στο ποτάμι. Αυτό φαίνεται από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, που είναι σπασμένο από μέσα προς τα έξω. Προσπάθησαν να το σπάσουν για να βγουν έξω, γιατί ο τρόπος με τον οποίο είχε ανατραπεί το αυτοκίνητο δεν επέτρεπε στις πόρτες να ανοίξουν. Δυστυχώς τα παιδιά εγκλωβίστηκαν μέσα στο αμάξι και πέθαναν από πνιγμό».



Ο Αποστόλης Μπουρμάς, ένας από τους νέους που επέβαινε στο αμάξι


Όπως επισήμανε ο ιατροδικαστής τα σώματα των τριών παιδιών ήταν παγωμένα γεγονός που οφείλεται στο κρύο. «Παρόλο που έμειναν μέσα στο αυτοκίνητο δυόμισι ημέρες το κρύο ήταν αρκετό ώστε να κρατήσει τα σώματά τους παγωμένα. Έτσι μας ήταν εύκολο να καταλάβουμε την αιτία θανάτου και να δούμε ότι δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις. Τώρα αυτό που μένει είναι να δούμε τις τοξικολογικές εξετάσεις για να δούμε αν εκείνο το βράδυ τα παιδιά είχαν πιει».

Σύμφωνα με τον πατέρα του Άγγελου ενός από τα παιδιά που σκοτώθηκαν, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και έτσι βρέθηκαν στο ποτάμι. «Είχε βγει ο γιος μου Σάββατο βράδυ με τους φίλους του και περιμέναμε να γυρίσει σπίτι, όπως κάνει κάθε φορά/ Είδαμε ότι το παιδί δε είχε επιστρέψει και αρχίσαμε τις κινητοποιήσεις. Η κατάληξη ήταν να το βρούμε πνιγμένο μαζί με τους φίλους του στο ποτάμι. Τα παιδιά γύριζαν σπίτι και κατά την επιστροφή τους περνούν από μια γέφυρα. Αλλά το ποτάμι δεν είναι βαθύ, απλώς οι χωριάτες που έχουν τα χωράφια τους εκεί, για να τα ποτίζουν, έχουν ανοίξει ένα βαθύ λάκκο γεμάτο νερό και τα παιδιά καθώς πήγαιναν να περάσουν τη γέφυρα, η δεξιά ρόδα του αμαξιού δεν πάτησε πάνω στη γέφυρα αλλά στο κενό με αποτέλεσμα να γυρίσει το αυτοκίνητο και να πέσουν μέσα».


Δείτε βίντεο: Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: Τραγικό τροχαίο με θύματα τρεις νέους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου