Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2016

Μέσα στην πεντάδα των πιο sexy ηγετών παγκοσμίως ο Τσίπρας σύμφωνα με το People

Αν δεν το είχατε καταλάβει ακόμα, έχουμε έναν απ’ τους πιο sexy ηγέτες παγκοσμίως! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το περιοδικό People, το οποίο συμπεριλαμβάνει τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στην πεντάδα των πιο sexy αρχηγών κρατών!

Για να τα πάρουμε, όμως, απ’ την αρχή το People.... σε τεύχος του που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο, ανέδειξε αρχικά τον πιο σέξι άνδρα σ’ όλο τον κόσμο! Αυτός δεν είναι άλλος απ’ τον ηθοποιό Ντουέιν Τζόνσον, ο οποίος κερδίζει τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα πάνω στη Γη και φιγουράρει στο εξώφυλλο του People! Ο ίδιος φυσικά ευχαρίστησε το περιοδικό μ’ ένα tweet του!





Η πεντάδα των πιο sexy ηγετών

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 5άδα των πιο sexy ηγετών παγκοσμίως!

Κι ακόμα αν δεν σε πείθουμε, σου έχουμε φωτογραφία για να στο αποδείξουμε:



Ναι ναι! Ο δικός μας Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα ανάμεσα στους Τζάστιν Τριντό, Ματέο Ρέντσι, Ξαβιέ Μπετέλ και Βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο 6ο!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, όμως, και τα σχόλια του People για τον Πρωθυπουργό. Στο αφιέρωμά του στους πιο sexy άνδρες, το περιοδικό αναφέρει ότι ο Α. Τσίπρας από δυναμικός φοιτητής, τελικά κατάφερε να γίνει Πρωθυπουργός και να εμπνεύσει τον λαό. Άλλωστε, οι υποστηρικτές του είναι κι εκείνοι που έβγαλαν στο σύνθημα: «Προχώρα Αλέξη, για μια Ελλάδα σέξι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου