Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

Βρετανός 20 ετών είναι τεσσάρων μηνών έγκυος (εικόνες)


Ένας νεαρός άνδρας, έγινε ο πρώτος στη Βρετανία που αποκαλύπτει ότι μένει έγκυος. Ο Χέιντεν Κρος, που γεννήθηκε ως κορίτσι, θα γεννήσει το πρώτο του παιδί φέτος, πριν ολοκληρώσει την εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Τώρα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του, ενώ όταν γεννήσει ....σκοπεύει να ολοκληρώσει την αλλαγή φύλου, μέσω εγχείρησης, ώστε να απομακρύνει τις ωοθήκες του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, σκοπεύει να μείνει single για κάποιο καιρό, για το καλό του παιδιού. «Τον Σεπτέμβριο βρήκα στο Facebook έναν δωρητή σπέρματος. Ήρθε στο σπίτι μου με το σπέρμα του σε ένα δοχείο και το πέρασα με σύριγγα. Δεν είχα άλλη επιλογή μιας και δεν είχα χρήματα να πληρώσω την κλινική.



Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το όνομα του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός», σημείωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως παρόλο που θέλει να κάνει αγόρι το σημαντικότερο είναι να γεννήσει ένα υγιές παιδί. «Έτσι θα μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο μαζί του, να πάμε για ράγκμπι και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα» σημειώνει, ενώ θεωρεί το μεγάλωμα ενός κοριτσιού πιο δύσκολο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου