Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

«Συνειδητό ψέμα της ΝΔ οι ισχυρισμοί για 27 χιλιάδες προσλήψεις», λέει η Γεροβασίλη



«Συνειδητό ψέμα από την πλευρά της ΝΔ είναι οι υποτιθέμενες 27.000 προσλήψεις στο Δημόσιο», δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.
«Όσα ισχυρίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχουν καμία επαφή με την αλήθεια», υπογράμμισε η υπουργός ....σε συνέντευξή της στον Alpha 9,89.

«Έγιναν περίπου 1.700 προσλήψεις υπαλλήλων προηγούμενων ετών με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις», υπογράμμισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και κάλεσε τη ΝΔ να αποφασίσει εάν θα γίνονται ή όχι σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις.

«Φυσικά, οι 27.000 εργαζόμενοι άπτονται δημόσιων λειτουργιών, όμως δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι», ξεκαθάρισε η κ. Γεροβασίλη και καταλόγισε ευθύνες στη ΝΔ, η οποία ελλείψει πολιτικού αφηγήματος επιλέγει συνειδητά να προσβάλλει την κυβέρνηση.

«Αυτή είναι η βασική στόχευση: από τα συνειδητά ψέματα μέχρι την αποδόμηση προσωπικοτήτων. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από τη συκοφαντία και τη λάσπη. Ο πολιτικός πρέπει να δέχεται σκληρή κριτική και να είναι η ζωή του διαυγής. Όχι όμως λάσπη, γιατί θίγονται υπολήψεις και προσωπικότητες», τόνισε χαρακτηριστικά η κ.Γεροβασίλη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός έχει αφήσει το αποτύπωμά του, που δεν είναι άλλο από την απέχθεια προς τον δημόσιο τομέα», δήλωσε ενώ απαντώντας για το ασυμβίβαστο επανέλαβε ότι είναι γιατρός και αυτό το επάγγελμα ασκούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου