Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Λεβέντης: Ο Τσίπρας αισθάνεται ότι αν δεν πάει σε εκλογές θα φτάσει στο 3%


Αποκάλυψε τι συζήτησαν τη Δευτέρα

Ο πρωθυπουργός είναι ανήσυχος για την αξιολόγηση σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων
Οι εκλογές ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν το βράδυ ...της Δευτέρας ο Βασίλης Λεβέντης με τον Αλέξη Τσίπρα στη συνάντηση που είχαν για το Κυπριακό, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αν και ο κ. Λεβέντης δεν είπε περισσότερα για το τι ήταν αυτό που του είπε ο πρωθυπουργός για τις εκλογές, εντούτοις δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real FM, ότι «ο πρωθυπουργός είναι ανήσυχος». «Αυτός θα πάρει τις αποφάσεις του. Είναι προσωπικό του θέμα το αν θα καταφύγει σε εκλογές. Το θέμα είναι ότι αν δεν καταφύγει σε εκλογές, αυτό βλέπω εγώ ότι αισθάνεται, θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σαν το ΠΑΣΟΚ 3%. Είναι ένα κόμμα που ήταν κρατικοδίαιτο, σήκωσε το βάρος ενός ακροδεξιού προγράμματος. Το υλοποιεί, το υλοποιεί με ωριμότητα, με σοβαρότητα. Πρέπει να το πούμε. Ενα ΣΥΡΙΖΑ αγρίμι της Αριστεράς έγινε αρνάκι του καπιταλισμού και τα υπογράφει όλα. Αλλά έχουν κουραστεί πια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι κατάρρευση και αν δεν κάνει εκλογές θα τραβήξει έναν Γολγοθά και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει να είναι σαν το ΠΑΣΟΚ».

Οι κ.κ. Λεβέντης και Τσίπρας συζήτησαν, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και για το θέμα της αξιολόγησης με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι ανήσυχος. «Είναι ανήσυχος ο πρωθυπουργός. Είναι ανήσυχος γιατί τίθενται θέματα για συντάξεις και για εργασιακά. Είναι ανήσυχος γιατί θέτουν οι ξένοι, όχι μόνο μέχρι το 2018 να γίνει αυτό το πακέτο, αλλά να προεξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του προγράμματος και μετά. Δεν δέχονται οι ξένοι να συζητήσουμε μόνο μέχρι το 2018. Ζητούν εξασφαλίσεις και πέραν του 2018» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου