Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

500 εραστές σε επτά χρόνια είχε ο Τζορτζ Μάικλ

Πλούσια η ερωτική του ζωή

Ο Πιρς Μόργκαν αποκαλύπτει μυστικά του φίλου του -Αν ποτέ κοιμόταν με γυναίκα αυτή θα ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Πεντακόσιους εραστές μέσα σε επτά χρόνια φέρεται να είχε ο Τζορτζ Μάικλ, όπως υποστηρίζει ....ο φίλος του και τηλεοπτικός αστέρας της Βρετανίας, Πιρς Μόργκαν.

Λίγες ημέρες μετά το θάνατό του, νέες πληροφορίες για την ερωτική ζωή του θρύλου της ποπ μουσικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα από τα χείλη ενός φίλου του.

Όπως αποκαλύπτει ο Πιρς Μόργκαν σε άρθρο του στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Τζορτζ Μάικλ του εμπιστεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι τον είχε εκβιάσει ένας Γάλλος που έκανε πεζοδρόμιο.


«Ξέχασα να τον πληρώσω», φέρεται να του είπε ο Τζορτζ Μάικλ ενώ παραδέχτηκε πως, εάν ποτέ κοιμόταν με γυναίκα, αυτή θα ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ.



Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Πιρς Μόργκαν, ο Τζορτζ Μάικλ του είχε κάνει αυτές τις εκμυστηρεύσεις στη διάρκεια ενός νυχτερινού πάρτι σε σπίτι κοινού φίλου τους, στο νότιο Λονδίνο. Εκεί του εμπιστεύτηκε πως, μέσα σε διάστημα επτά ετών είχε 500 εραστές. Οι δηλώσεις όμως αυτές αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Βρετανός τραγουδιστής είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα παράλληλες σχέσεις.

Στη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών, ο 53χρονος σταρ της ποπ μουσικής είχε παραδεχθεί ότι από το 1996 έως το 2009 είχε δεσμό με τον Κένι Γκος και από το 2012 έως το 2016 με τον Φαντί Φαουάζ.

Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής δήλωσε μάλιστα ότι το βράδυ που ο Τζορτζ Μάικλ του άνοιξε την καρδιά του, τον έκανε πολλές φορές να γελάσει.

«Γνώριζα τον Τζορτζ αρκετά καλά, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτά που άκουσα εκείνο το βράδυ», επισημαίνει ο Μόργκαν.

Ο ίδιος, αν και στρέιτ όπως δηλώνει, παραδέχεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ του είχε κάνει διάφορα πειράγματα για την σεξουαλικότητά του.

Δείτε βίντεο: Τζορτζ Μάικλ: Οι 500 εραστές και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου