Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Δεν είναι καμία εκατοστή, επικίνδυνοι τσογλαναράδες, που έχουν φύκια στα μυαλά τους. Είναι πολλοί. Έγιναν ακόμη περισσότεροι, μετά την οικονομική δυσπραγία και το κοινωνικό φαινόμενο, της φτώχειας, τους έδωσε άλλο ένα πάτημα, για να αποκτήσουν την λαϊκή δικαίωση.
Βάζουν βόμβες, ρίχνουν μολότοφ και είναι απευθείας συνδεδεμένοι με τους αναρχικούς δολοφόνους τρομοκράτες , που γαζώνουν με Καλάσνικοφ τους αστυνομικούς ....και τα όργανα της τάξης.

Επανερχόμαστε όμως στην αλήθεια, που είναι μια και μόνη. Ακούμε συχνά διάφορους αστείους πολιτικούς, να μιλούν για μια χούφτα αναρχικών, που αναστατώνουν την Αθήνα. Ακόμα κι αν τους μετρήσεις, σε πλάνα των διαδηλώσεων, κάθε άλλο παρά μια χούφτα είναι. Αποτελούν πλέον μια ικανή αριθμητικά μειονότητα, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, στην λειτουργία της δημοκρατίας.

Δικαστικοί, αστυνομία και κυρίως τα πολιτικά κόμματα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν από κοινού το φαινόμενο, που τεινει να γίνει μάστιγα. Με κοινή γραμμή και αποφάσεις οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα οποιαδήποτε δήθεν νομικής φύσεως θέματα και να προχωρήσουν, σε μαζικές συλλήψεις αναρχικών, μπαχαλάκηδων και λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων. Σε λίγο είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε πολλά θύματα και ειδικά αυτήν την περίοδο, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για τον τόπο. Κοινές αποφάσεις, κατόπιν συσκέψεων, όλων των πολιτικών κομμάτων. Οι μπαχαλάκηδες αναρχικοί και τρομοκρατούντες δεν είναι μια μικρή μειονότητα. Όσο τους αντιμετωπίζουν έτσι, τόσο θα ενδυναμώνονται και ο αριθμός τους θα αυξάνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου