Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Στον εισαγγελέα η οικογένεια ΠαντελίδηΚατέθεσε υπόμνημα με στοιχεία
Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε υπόμνημα μέσω του δικηγόρου με τα στοιχειά που έχει συγκεντρώσει για την πολύκροτη υπόθεση

Στον εισαγγελέα προσέφυγε σήμερα το πρωί η οικογένεια Παντελίδη....
και μέσω του δικηγόρου της κατέθεσε υπόμνημα με τα στοιχειά που έχει συγκεντρώσει για την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως επισημαίνει ο δικηγορος Χαράλαμπος Λυκούδης «κατατέθηκε σήμερα το συλλεγέν από την οικογένεια Παντελίδη και τους τεχνικούς της συμβούλους αποδεικτικό υλικό, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας και τις πραγματικές περιστάσεις του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης.»

Όπως επισημαίνει ο δικηγορος «ήρθε η ώρα της Εισαγγελικής Αρχής. Αναμένουμε με ανυπομονησία και βαθιά πίστη στην Ελληνική Δικαιοσύνη τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του συνόλου του αποδεικτικού υλικού».


Ενώ σε ο,τι έχει να κάνει αναφορικά με τα γράφονται στα μέσα από τα μέσα κοινωνικής για το μοιραίο ξημέρωμα επισημαίνει πως «οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι συχνά αποδίδονται στην οικογένεια Παντελίδη θέσεις, προθέσεις και πράξεις, οι οποίες είναι αβάσιμες και ανυπόστατες. Η οικογένεια Παντελίδη προσεγγίζει το δυστυχές συμβάν με την προσήκουσα ευαισθησία και τον απαιτούμενο σεβασμό. Αυτό επιζητεί από όλους».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη Χαράλαμπος Λυκούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου