Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Μαρίνα Πατούλη στο ΟΛΑ: Ο λόγος που δεν θα πάει στην ορκωμοσία Τραμπ και η παραίτηση της από τον δήμο


Δείτε το βίντεο από το «ΟΛΑ Ξεκόλλα»


Όσα δήλωσε η σύζυγός του Γιώργου Πατούλη, χθες το βράδυ, στον Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού

Ο Γιώργος Πατούλης, έλαβε πρόσκληση από τον στενό κύκλο του Ντόναλντ Τραμπ...
και θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου, στην πόλη της Ουάσιγκτον.

Χθες, στο πλατό του «ΟΛΑ Ξεκολλά», η Μαρίνα Πατούλη, μίλησε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού για το επικείμενο ταξίδι και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν θα συνοδεύσει τον σύζυγό της στο σημαντικό αυτό ταξίδι.

«Είναι προσωπική επιλογή να μην πάω στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Έγινε μια τιμητική πρόσκληση στον σύζυγο μου από την ομογένεια, με την οποία είχε ξεκινήσει ένα φάσμα συνεργασιών με ιατρικό τουρισμό και από την ελληνοαμερικανική επιτροπή του Τραμπ, όμως εγώ λόγω προσωπικών, επαγγελματικών και αυτοδιοικητικών ανειλημμένων υποχρεώσεων θα παραμείνω εδώ. Εμείς οι σύζυγοι των πολιτικών μένουμε ένα βήμα πίσω και δίνουμε τον πρωταρχικό ρόλο στον σύζυγο μας».

Τα έχω δει όλα στην αυτοδιοίκηση

Επίσης η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την παραίτηση της από τα πολιτιστικά του δήμου Πεύκης - Λυκόβρυσης και είπε πως είτε ακούσια είτε εκούσια ολοκληρώθηκε ένας κύκλος δύο ετών με σημαντικό έργο στα πολιτιστικά του δήμου.

«Είναι μεγάλη ιστορία αυτή. Εγώ παραιτήθηκα γιατί σε αυτή τη ζωή άλλα δικαιούμαστε άλλα εισπράττουμε. Στην πολιτική,όταν κλείνει ένας κύκλος, είτε ακούσια είτε εκούσια, ουσιαστικά για μένα και ως φιλοσοφία ζωής, σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος δύο ετών. Η γυναίκα είναι αυτή που κρατάει το σπίτι. Αυτό ισχύει και στην πολιτική. Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν διοικούσαν γυνάικες. Υπάρχουν σημαντικές γυναίκες στην πολιτική ζωή, αλλά δεν θα ήθελα να δώσω στίγμα».

Δείτε παρακάτω τα όσα είπε η κυρία Πατούλη στο χθεσινό «ΟΛΑ Ξεκόλλα»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου