Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την αναβάθμιση του εμπλεκόμενου στη λαθροχειρία της ΑΔΕΔΥ


«Προσόντα όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού», σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖA


Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ο διορισμός του Βασίλη Σπανάκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε υψηλή κομματική θέση.... της ΝΔ. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σπανάκης βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» τον περασμένο Δεκέμβριο για υπόθεση λαθροχειρίας στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Ο διορισμός του κ. Β. Σπανάκη, δήθεν παραιτημένου Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., στη θέση του Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ., δεν μας εκπλήσσει. Για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, κανένας «άριστος» δεν χάνεται. Απ’ ότι φαίνεται, προσόντα όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού. Έτσι ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει: με ψέματα, λαθροχειρίες και καλπονοθείες. Ο κόσμος, όμως, τον έχει καταλάβει, όσο κι αν ο ίδιος τον θεωρεί…«εντολοδόχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου