Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Νεφελούδης: Ξεπερνά κάθε όριο η τερατολογία με τις συντάξεις



«Η τερατολογία με τις συντάξεις έχει ξεπεράσει κάθε όριο» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κληθείς να σχολιάσει ...
δημοσιεύματα τα που κάνουν λόγο για νέες μειώσεις.

«Έχουμε πει με όλους τους τρόπους, σε όλους τους τόνους τι σημαίνει προσωπική διαφορά, πώς θα καλυφθεί με βάση τη νέα διαδικασία υπολογισμού, αλλά κάποιοι επιμένουν, δεν έχουν τι να «παίξουν» για να χτυπήσουν την κυβέρνηση και «παίζουν» τη φαντασία και την τερατολογία» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Νεφελούδης.

Αναφερόμενος στην υπόθεση διάσωσης της αλυσίδας Μαρινόπουλου ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας τόνισε ότι «πρέπει οι εργαζόμενοι να είναι σχετικά ήσυχοι, καθώς τελειώνει, καθαρογράφεται η διαδικασία».

Σημείωσε, ωστόσο, ότι υπήρξε «αδικαιολόγητη καθυστέρηση, για να οριστεί εισηγητής από την πλευρά της Δικαιοσύνης» και χαρακτήρισε «ντροπή και αίσχος» την κύρια παρέμβαση στο δικαστήριο κατά του σχεδίου εξυγίανσης από 15 κλαδικά σωματεία.

Σε ό,τι αφορά την καταβολή έκτακτου επιδόματος 1.000 ευρώ στους επί μακρόν απλήρωτους εργαζόμενους των super markets Καρυπίδη, γνωστοποίησε ότι «το αργότερο μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχει καταβληθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου