Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

BIOI ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΦΩΦΗΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ....

Κάπως έτσι... Βίοι παράλληλοι...ΠΑΣΟΚ Φώφης, με Γιωργάκη μέσα και Νέα Δημοκρατία Κυριάκου, με Άδωνι και κάθε καρυδιάς καρύδι... Δυστυχώς, ό,τι και να κάνουν τα έρμα τα διαπλεκόμενα, οι αστείοι βαστάζοι τους στα μέσα ενημέρωσης, ό,τι και να κανουν οι επιτυχημένοι δημοσκόποι...όση ζάχαρη και να βάλουν, λουκουμάδες δεν θα γίνουν.
Παρακολουθούμε την γελοιοδέστερη πορεία της πολιτικής μας σκηνής και των δήθεν πρωταγωνιστών της. Ένας θίασος, για πολύ γέλιο... Με τη προτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου, γιατί λίγοι έχουν κατανοήσει ότι ήταν προτροπή, τελικά, το ΠΑΣΟΚ "ενδυναμώνεται" με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, που θα έπρεπε ήδη να είναι στο σκαμνί, για να ενισχύσει όπως μας έχουν πει ευθαρσώς από το κόμμα του Κυριάκου τον ...
Μητσοτάκη, όταν θα βγει και δεν θα γίνει κυβέρνηση...

Τι να πει κανείς; Οι νεοδημοκράτες, παρακολουθούν με αισθήματα πικρίας και οργής. Αδιέξοδο γι' αυτούς η επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Ο Κυριάκος ο έρμος , τι έχει κάνει; Τίποτα.
Μας αποσαφήνισε την ιδεολογική του ταυτότητα; Άντε να ήταν φιλελελεύθερος. Με τον Άδωνι; Τι εκπροσωπεί ο Κυριάκος; Το αντίπαλον δέος του Τσίπρα; Αυτή είναι η δυναμική του; Και ποιος τον πιστεύει; Οι δημοσκόποι; Ναι φυσικά. Οι πολίτες; Τι κατόρθωσε ο Κυριάκος; Ούτε καν την συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται στα ίδια ποσοστά, που βρισκόταν πριν από δυο χρόνια και μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων της δεν γυρνούν εξαιτίας του Κυριάκου.

Πότε θα κατανοήσουν οι νεοδημοκράτες, που εγκλωβισμένοι γεμάτη πίκρα, θεωρούν λύση τον Μητσοτάκη, ότι....όση ζάχαρη και να βάλουν τα διαπλεκόμενα, όσο κι αν είναι το μίσος εναντίον του Σύριζα...λουκουμάδες δεν θα βγουν...

Τα κόμματα δεκανίκια επιβιώνουν για λίγο...Δεν έρχονται για να φέρουν κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό, κάτι που να δίνει λύσεις. Γεννιούνται για μια συγκεκριμένη στιγμή ,για να λειτουργήσουν ως δεκανίκια, σε αυτούς που δεν μπορούν αυτόνομα να κυβερνήσουν. Είναι δηλαδή κάτι σαν τα...στιγμιαία αδικήματα. Όπως πχ το Ποτάμι ,που διαλύεται... Για να γίνει περισσότερο κραταιό το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, ώστε να στηριχθεί ο Κυριάκος όταν έλθει στην εξουσία.
Έτσι γίνεται κάπως το παιγνίδι. Όπως στα σούπερ μάρκετ... Δίνεις χρήματα για ένα σαμπουάν και παίρνεις και το άλλο δώρο. Ψηφίζεις Κούλη -σαμπουάν, σου δίνουν μαζί μια κρέμα μαλλιών της Φώφης και ένα after shave -Γιωργάκη, για να ....κτυπάς τα μάγουλά σου, με τα χέρια σου, μετά το ξύρισμα.


Εκπτώσεις πολιτικές... Αναρωτιέται κανείς ... Μαζί με τους ΑΝΕΛ...ψέκασε κανείς και τους νεοδημοκράτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου