Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Ο Ζουράρις εξηγεί γιατί έχει γυμνά πόστερ της Πατουλίδου και μας… καίει τα κύτταρα


Ζουράρεια ζητήματα περί του σώματος της Βούλας Πατουλίδου

Τι μπορεί να συζητήσει ένας πολιτικός σε μία συνέντευξη; Μήπως το κυβερνητικό έργο; Μήπως τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας; Μήπως ζητήματα που αφορούν το αντικείμενό του εάν πρόκειται για υπουργικό στέλεχος;

Όλα αυτά είναι για τους…
κοινούς θνητούς. Για έναν Κώστα Ζουράρι η συζήτηση ξεπερνά τα γήινα και φτάνει πολύ ψηλά. Και όταν λέμε πολύ ψηλά δεν εννοούμε τίποτα άλλο παρά στον Θεό.

Έτσι λοιπόν ο υφυπουργός παιδείας σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town κλήθηκε να εξηγήσει την αγάπη του στη Βούλα Πατουλίδου και το γεγονός ότι έχει αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της και η απάντηση που έδωσε… μας έκαψε κάποια νευρικά κύτταρα.

«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».

«Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κ%^&» ρωτάει ο δημοσιογράφος για να λάβει μία ακόμα πιο υπερτεράστια απάντηση: «Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κ%^&, αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου