Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

«Θα υποστείτε τις συνέπειες όταν θα έρθουμε στην εξουσία» - Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη Μαύρη Λίστα του Μητσοτάκη.

Η μαύρη λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ - Αυτά ονειρεύονται ότι θα κάνουν αν η χώρα έχει την ατυχία να δει τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό

Καθεστωτικές συμπεριφορές πριν καν καθίσουν στην καρέκλα της εξουσίας εκδηλώνονται από πλευράς Νέας Δημοκρατίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα παράγοντες ...της Πειραιώς, σύμφωνα με ορισμένους ακόμη κι ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, παρεμβαίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης.

Δεν περιορίζονται -ως λέγεται- στο να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τον τρόπο που προβάλλουν τις δραστηριότητες του κόμματος και του αρχηγού. Πάνε ακόμη πιο πέρα. Και είτε ζητούν από τους ιδιοκτήτες και διευθυντές των ΜΜΕ την «αποκαθήλωση» (ή και απόλυση) των… ενοχλητικών δημοσιογράφων είτε απευθύνονται με απειλητικές διαθέσεις προς τους ίδιους τους δημοσιογράφους, στη βάση «είστε στη μαύρη λίστα» και αν συνεχίσετε «θα υποστείτε τις συνέπειες όταν έρθουμε στην εξουσία». Οι κινήσεις αυτές προκαλούν ήδη ποικίλες αντιδράσεις σε πολλά επίπεδα και δημιουργούν εξόχως αρνητικές εντυπώσεις για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει όμως και μια ακόμη χειρότερη πτυχή της υπόθεσης, αφού οι διευθυντές των ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι σπεύδουν κατά κανόνα να δημοσιοποιήσουν το γεγονός ότι δέχονται πιέσεις. Κάτι που δεν δείχνει ότι όχι απλά δεν φοβούνται τον Κυρ. Μητσοτάκη και τους πέριξ αυτού αλλά ούτε καν τους σέβονται.

ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου