Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Τρελό γουίκεντ στου Μπένι


*** Που λέτε, βρέθηκαν για καφέ ο γιος του Ανδρέα με την κόρη του Γεννηματά. Τέτοια χαρά και κέφι, από τότε που είχαν νικήσει τον ανιψιό του Καραμανλή, στο χρεοκοπημένο κόμμα του οποίου ο γιος του Μητσοτάκη, αδερφός της Ντόρας, φίλος του Μάκη και θείος του περιφερειάρχη, κανονίζει με το γιο του Βαρβιτσιώτη, τον άλλο ανιψιό Καραμανλή, 2-3 Κεφαλογιάννηδες, έναν υστερικό τηλε-πωλητή και 60 μαθητάδες από την ακαδημία στελεχών…
να έρθουν ξανά στην εξουσία. Αυτά!

*** Να επιστρέφει όμως ο Γιωργάκης στο ΠΑΣΟΚ και να μην υπάρχει MEGA με έκτακτο δελτίο και σχολιασμό Πρετεντέρη – Τσίμα. Ούτε ο θεός δεν το θέλει!

*** Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, το μυαλό και η καρδιά όλων μας είναι με το Βαγγέλη το Βενιζέλο… που πρέπει να είδε τον καφέ του Ρέλου να ξαναπερνάει μπροστά απ’ τα μάτια του.


*** Ίσως έχει έρθει η ώρα Μπένι και Λοβέρδος να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ίσως στον ιδιωτικό τομέα. Απ’ ότι ακούω η ΝΔ ψάχνει για μαντρόσκυλα στο Μοσχάτο. Χρεοκοπημένη εταιρεία, αλλά με προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

*** Να ποτίζεις ένα φυτό, να το αγαπάς, να το φροντίζεις… και μετά από ένα χρόνο να καταλάβεις ότι ήταν πλαστικό. Έτσι θα την πατήσουν οι νεοδημοκράτες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

*** Ψιτ παιδιά, το ίντερνετ για την πληροφορία είναι ότι το Pornhub για το σεξ. Άλλο πρόσβαση, άλλο διείσδυση.

Υπάρχουν 12χρονα παιδάκια πολύ πιο ώριμα από το Νίκο Δένδια. Τέτοιο χυδαίο ξεπεσμό σπάνια βλέπεις εκτός Χρυσής Αυγής!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου