Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΕΚΑΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΗΡΑ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ»


Προκλητικός και αμετανόητος ο Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξή του στο newpost, δεν αναγνωρίζει κανένα λάθος στην πολιτική του διαδρομή και εξηγεί πως έκανε τη ΝΔ μεγάλη παράταξη βάζοντας μέσα τα πολιτικά ρετάλια Βορίδη και Γεωργιάδη γνωστούς.... ορκισμένους εχθρούς του Κώστα Καραμανλή:

«Άλλωστε, κι εγώ έκανα διεύρυνση. Αμφίπλευρη διεύρυνση μάλιστα: Από τον Άδωνι και το Μάκη Βορίδη (παλαιότερα βουλευτές του ΛΑΟΣ), μέχρι το Βασίλη Οικονόμου που είχε εκλεγεί προηγουμένως με τη ΔΗΜΑΡ.»

Επίσης πουθενά στη συνέντευξη δεν αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ικανός αλλά ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανίκανος και πρέπει να φύγει:

«Σήμερα, που η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος θέλει να φύγει ο Τσίπρας, μεγάλες μάζες ψηφοφόρων ξέρουν ότι ο πιο άμεσος και πιο ασφαλής τρόπος να γίνει αυτό, είναι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία. «

Ο Αντώνης Σαμαράς που έριξε τη Νέα Δημοκρατία το 1993 για να φέρει το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων στην εξουσία, αναπολεί τις ημέρες συγκυβέρνησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο (αυτόν που πριν το 2012 κατηγορούσε για τα υποβρύχια):

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία μου με το Βαγγέλη. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν σε κάθε μας βήμα. Κι αυτό δεν θέλω να το «πιστωθώ» μόνον εγώ. Αισθάνομαι την υποχρέωση να το «πιστώσω» και στον κ. Βενιζέλο.»

Δεν ξεχνούμε βέβαια πως στο όνομα αυτής της λατρεμένης συνεργασίας με τον Βενιζέλο, δεν έγινε εξεταστική για το Μνημόνιο και την εθνική προδοσία από τον Γιώργο Παπανδρέου και την παρέα του καθώς επίσης επετράπη ο πλήρης κανιβαλισμός του Κώστα Καραμανλή για να εξηγηθεί η «υποχρεωτική» για το εθνικό συμφέρον συνεργασία!

Αντώνη, την ημέρα της γιορτής σου, παραμένεις ο σπουδαίος Αντώνης της καρδιάς μας.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου