Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

ΕΞΑΛΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΝΙ


Πυρηνικός πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στην οικογένεια Μητσοτάκη και τον Σαμαρά
Η αιτία τα νέα δημοσιεύματα (εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ») που φέρνουν στην επιφάνεια «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες της δικογραφίας της Μαίης Ζαννή (εγγονής Ράλλη) κατά του Κώστα Μπακογιάννη (υιού Ντόρας). Αναφέρονται οι στενές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη.... με τον Χριστοφοράκο της Siemens και με άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες με σκοπό την τεκμηρίωση πως μία τέτοια οικογένεια δεν μπορεί να μην δύναται να ικανοποιήσει το τίμημα της διατροφής ενός ακόμη τέκνου του Κώστα Μπακογιάννη (αποκτηθέντος με τη Μαίη Ζαννή).




Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει όλους τους λόγους να πιστεύει και να ισχυρίζεται πως πίσω από αυτή την αναθέρμανση του θέματος βρίσκεται ο διαχρονικός και μισητός Αντώνης Σαμαράς.

Λόγος 1ος: Ο Αντώνης Σαμαράς ανήμερα της συζήτησης στη Βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαπλοκή, βγάζει μέσω του blog του antinews, έγγραφα και τιμολόγια που αποδεικνύουν τη σχέση οικογένειας Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο, δίνοντας αβάντα στο ΣΥΡΙΖΑ. Έκτοτε το antinews με δύναμη και πάθος χτυπά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια. Περισσότερο από παλαιότερα.

Λόγος 2ος: Ο Αντώνης Σαμαράς ζητά επιμόνως μία δέσμευση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αυτός (ο πρώτος) θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως αντάλλαγμα στη στήριξη που του προσέφερε υπουργοποιώντας τον, μετέπειτα στις εσωκομματικές εκλογές αλλά και η «δανεική» συμμετοχή του Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι όμως γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ταγμένος στον Κώστα Σημίτη. Άλλωστε ο πρώην Πρωθυπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός που «πίστεψε» στον τότε νεαρό αλλά πολύ «ικανό» μάνατζερ Κυριάκο και του εμπιστεύτηκε τη θέση Διευθύνοντος συμβούλου (μετά από interview για άριστους) σε ισχυρότατο Τραπεζικό Fund της Εθνικής Τράπεζας. Αυτή την εμπιστοσύνη δεν μπορεί να την ξεχάσει ο υιός Μητσοτάκης κι ας δούλευε για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, των Ιμίων κλπ. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή.

Λόγος 3ος: Η προσχώρηση του Θεόδωρου Σκυλακάκη στη νέα ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί αιτία πολέμου για τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Σκυλακάκης πολέμησε τον Αντώνη Σαμαρά. Το κόμμα του, η Δράση δημιουργούσε συνεχώς διαρροές ψηφοφόρων από τη ΝΔ και οι μετέπειτα συνεργασίες με το ΠΟΤΑΜΙ του άλλου Σημιτικού Θεοδωράκη, ουσιαστικά διεμβόλισαν το χώρο της κεντροδεξιάς. Και από τέτοια ξέρει ο Αντώνης Σαμαράς, ο παντοτινός αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης.

Λόγος 4ος: Ο Αντώνης Σαμαράς την εποχή που η Μαίη Ζαννή βρισκόταν στα δικαστήρια με την οικογένεια Μητσοτάκη και προσπαθούσε να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί που είχε αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη, έδωσε στην εγγονή του Ράλλη τη θέση της Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων του κόμματος, δείχνοντας πως «στηρίζει» τη νεαρή πολιτικό, όχι μόνο σε επίπεδο κομματικό αλλά και προσωπικό.

Λόγος 5ος: Όλο το βαρύ παρελθόν του Αντώνη Σαμαρά σε σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη είναι τοξικό. Ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Κων/νου Μητσοτάκη το 1993 υποκινούμενος από άλλα συμφέροντα εκτός πολιτικής, όπως είχε αναφέρει ο πρώην Πρωθυπουργός. Στη συνέχεια, με νοθεία ο Αντώνης Σαμαράς είχε «κερδίσει» τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009 όπως είχε αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη. Ύστερα την διέγραψε από τη ΝΔ ως φιλοΜνημονιακή! Και άλλα πολλά.

Το μπάχαλο σε αυτή τη νέα ΝΔ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο. Όλοι εναντίον όλων. Σαμαρικοί, Σημιτικοί, νεοφιλελεύθεροι, ακροδεξιοί τρώνε τις σάρκες τους. Επιπλέον οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα επιμελητήρια και η τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν διαχωρίσει δημόσια τη θέση τους από την νεοφιλελεύθερη ταυτότητα της νέας Νέας Δημοκρατίας.

Έρχεται η ώρα της «παρέμβασης» ή της διάλυσης. Σίγουρα, πρώτα θα αξιολογηθεί τι συμφέρει την πατρίδα μας.

Μέχρι τότε η οικογένεια Μητσοτάκη πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνει με την περίπτωση του Αντώνη Σαμαρά. Η διαγραφή του είναι μονόδρομος. Και ο Αντώνης Σαμαράς με το πρωτοπαλίκαρό του Άδωνι θα συνεχίσει το δικό του γνωστό ολισθηρό δρόμο.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου