Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΟΧΙ» ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ!


Ο Κώστας Καραμανλής junior απαντά σε αυτούς (εντός και εκτός της ΝΔ) που κανιβαλίζουν την πολιτική στάση του μεγάλου πατριώτη πρώην Πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό στέλνουν ψηφοφόρους σε άλλα κόμματα!

Απόσπασμα από συνέντευξή του ....στην εφημερίδα Μακεδονία.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Η ΝΔ ζητά εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης κάνει προεκλογικού χαρακτήρα περιοδείες, επιχειρείται πανστρατιά. Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που παραμένει και βουλευτής Θεσσαλονίκης, δεν θα έπρεπε να έχει πιο ενεργή πολιτική παρουσία στην πρώτη αντιπολιτευτική γραμμή;

Απάντηση Κ.Κ.: Σε αυτήν την πανστρατιά ο καθένας συμμετέχει με τον τρόπο του. Διαφορετικό ρόλο έχει ένας πρώην πρωθυπουργός και διαφορετικό έχει, για παράδειγμα, ένας νεοεκλεγείς βουλευτής. Έτσι δεν είναι;

Ιδίως μάλιστα όταν μιλάμε για έναν πρώην πρωθυπουργό του οποίου η διακυβέρνηση χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ανάπτυξη, σημαντικές επενδύσεις, μακρόπνοες τομές, όπως η στρατηγική σχέση με την Κίνα, και μια ευρύτερη γεωστρατηγική αντίληψη με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Έναν πολιτικό άνδρα που ήξερε να λέει και τα μεγάλα «όχι» εκεί που χρειάζονταν, χωρίς αισθήματα μειονεξίας, όπως νιώθουν πολλοί στην Αθήνα σήμερα έναντι των συμμάχων μας. Όπως και να το κάνουμε, ο Καραμανλής σήμερα αποτελεί εθνικό κεφάλαιο.

Και να σας πω και κάτι ακόμα κύριε Πλάκα; Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, ο πολιτικός διάλογος έγινε φλυαρία ή και οχλαγωγία. Η Βουλή ώρες ώρες θυμίζει πολιτικό Δελφινάριο… Όμως, την ώρα που πολλοί φωνάζουν, μπορεί κάποιος να ακούγεται πιο δυνατά και να λέει πολύ περισσότερα, με τη σιωπή του και με μετρημένες αλλά ξεκάθαρες δημόσιες παρεμβάσεις.


Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου