Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Θεοδωράκης για Ιλχάν: Το πρωί Ποτάμι, το βράδυ ΠΑΣΟΚ


Ανακοίνωση

«Η Γεννηματά άνοιξε πριν τις ποδοσφαιρικές ομάδες τη μεταγραφική περίοδο» - «Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες των άλλων κομμάτων»

Επίθεση στη Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ εξαπολύει με ανακοίνωσή ....του το Ποτάμι, με αφορμή τη μετακίνηση του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χαρακτηρίζει «αστείο και θλιβερό» το γεγονός, ενώ παραλληλίζει τις κινήσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τις μετεγγραφές των ποδοσφαιρικών ομάδων.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:
«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη - πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες - τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό. Ένας Βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ. Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε. Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή. Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και - φευ - της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου