Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Η Μαρίν Λεπέν εθεάθη στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη

Στον Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στην Νέα Υόρκη εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.


Στον Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στην Νέα Υόρκη εθεάθη το απόγευμα της Πέμπτης η επικεφαλής του ακροδεξιού ....Εθνικού μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν.

Οπως μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα, η κα. Λεπέν αρνήθηκε να πει εάν ήταν εκεί για να συναντήσει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος έχει μετατρέψει μέρος του Πύργου στο στρατηγείο του εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του.

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο λόμπι του κτιρίου ανέφεραν ότι η Μαρίν Λεπέν συνομίλησε με τρεις άγνωστους άνδρες. Η ίδια αρνήθηκε να πει αν οι λόγοι της επίσκεψής της ήταν προσωπικοί ή επαγγελματικοί.



Ο εκπρόσωπος τύπου της Λεπέν Νταβίντ Ρασλίν, δήλωσε ότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και όταν ερωτήθηκε αν είχε επαφές είτε με τον Ντόναλντ Τραμπ ε΄τιε με ανθρώπους του επιτελείου του, απάντησε: "Δεν δημοσιοποιούμε στοιχεία για ιδιωτικές επισκέψεις".

Ωστόσο ο εκπρόσωπος τύπου του Ντόναλντ Τραμπ Σον Σπαισερ δήλωσε στον δημοσιογράφο του CNN Νόα Γκρέι ότι η επικεφαλής του Εθνικού μετώπου δεν συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, ή με οποιονδήποτε άλλον από την ομάδα μεταβίβασης των εξουσιών. Πρόσθεσε ωστόσο ότι ο Πύργος Τραμπ είναι ανοικτός στο κοινό.

.@seanspicer tells me Marine le Pen is NOT meeting w/ PEOTUS or anyone else from transition team. Adds “Trump Tower is open to the Public”




Στον Πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη εθεάθη να πίνει καφέ η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει τετ α τετ με τον νέο Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σον Σπίσερ, ο νέος γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου , δήλωσε πως ούτε ο Τραμπ, ούτε κάποιος άλλος από την ομάδα του θα συναντηθεί με την Γαλλίδα. «Ο πύργος Τραμπ είναι ανοικτός για το κοινό», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τραμπ δεν έχει συναντηθεί ακόμα με κανέναν Γάλλο πολιτικό αρχικό, ούτε τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο έχει απλώς επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

Η Μαρίν Λεπέν, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, είχε κάνει λόγο για «σημάδι ελπίδας» για τους ανθρώπους έναντι της παγκοσμιοποίησης.






Πηγή: Η Μαρί Λεπέν στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη [εικόνα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/312699/i-mari-lepen-ston-pyrgo-toy-ntonalnt-tramp-sti-nea-yorki-eikona#ixzz4VZe1UzIK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου