Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Οι «αγανακτισμένοι γονείς» του Περάματος ήταν στελέχη της Χρυσής Αυγής (εικόνες)


Όχι μόνο γονείς, αλλά ούτε καν από το Πέραμα δεν ήταν οι «αγανακτισμένοι» που κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή να τραμπουκίσει γονείς και εκπαιδευτικούς

Όχι και τόσο… γονείς μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος ήταν αυτοί που κάλεσαν τη Χρυσή Αυγή για να τραμπουκίσει καθηγητές και να διώξει τα προσφυγόπουλα.

Το…
παραμύθι αυτό άρχισε από τον Γιάννη Λαγό, ο οποίος μετά την επίθεση εναντίον γονιών και εκπαιδευτικών ισχυρίστηκε ότι τον κάλεσαν «γονείς» για να πάει στο σχολείο.

Από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο όμως, με «γονείς» να συνομιλούν υποτίθεται με τους χρυσαυγίτες, αποκαλύπτεται ότι οι υποτιθέμενοι γονείς που ήταν παρέα με τον Λαγό είναι οργανωμένοι στις τάξεις των νεοναζί και, μάλιστα, κάποιοι δεν είναι καν από το Πέραμα.

Σε μια φωτογραφία, για παράδειγμα, φαίνεται ο αρχηγός της Τ.Ο. Σαλαμίνας Παπαδημητρίου δίπλα-δίπλα με τον αρχηγό της Τ.Ο. Περάματος Μουλιανάκη:

Οι «μητέρες» της Χρυσής Αυγής Περάματος Ο γνωστός Δεβελέκος, προβεβλημένο στέλεχος των νεοναζί και αυτός που «το έπαιξε» αγανακτισμένος γονιός στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου