Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

Το «φλερτ» Γιακουμάτου με τη διαγραφή από τη ΝΔ – Όλο το παρασκήνιο


Με τη διαγραφή φέρεται να φλέρταρε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μετά το ομοφοβικό του παραλήρημα σε συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη στα «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, ήταν δεκάδες οι βουλευτές της ΝΔ που αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενα του συναδέλφου τους, ενώ μάλιστα αρκετοί από αυτούς εισηγήθηκαν....
στον πρόεδρο του Κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμα και τη διαγραφή του βουλευτή, προκειμένου να μην αλλοιωθεί η ταυτότητα του κόμματος από μεσαιωνικές απόψεις που δεν έχουν καμιά σχέση με ένα σύγχρονο φιλοευρωπαϊκό κόμμα, όπως οι ίδιοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Άλλωστε, υπήρξαν βουλευτές και στελέχη, που εξέφρασαν την αντίδρασή τους ακόμα και δημόσια.


Πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν πως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος βρέθηκε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τη διαγραφή. Ωστόσο, το επικοινωνιακό επιτελείο που πλαισιώνει τον πρόεδρο της ΝΔ, είχε διαφορετική άποψη από αυτή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς «μέτρησε» πως μια τέτοια διαγραφή θα έδινε περαιτέρω τροφή στην εσωστρέφεια, η οποία επανήλθε δριμύτερη στη ΝΔ μετά την προσχώρηση της Δράσης.

Το αν οι σύμβουλοι επικοινωνίας «μέτρησαν» σωστά την κατάσταση, μένει να φανεί, αν και δεν φημίζονται για τις επιτυχημένες μετρήσεις τους.

Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ανοχή της -κατά τα άλλα φιλελεύθερης- ΝΔ σε τέτοιου είδους δηλώσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου