Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Τατσόπουλος τρολάρει Μουλόπουλο: Το αρχέτυπο του δαιμόνιου επιχειρηματία


Σκιαγραφεί το προφίλ του

Το δηκτικό σχόλιο του πρώην βουλευτή για την ανάληψη του ΔΟΛ από τον πρόεδρο της Αυγής

Μία άκρως καυστική ανάρτηση δημοσίευσε  στο προφίλ του στο Facebook o Πέτρος Τατσόπουλος, με την οποία σκιαγραφεί το ...
προφίλ του Βασίλη Μουλόπουλου.

Η είδηση της ανάληψης της τύχης του ΔΟΛ από τον έως και χθες πρόεδρο του Δ.Σ. της Αυγής δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον πρώην βουλευτή, που χαρακτήρισε στην ανάρτησή του τον κ. Μουλόπουλο, «δαιμόνιο επιχειρηματία», ο οποίος καλείται να εφαρμόσει την επιτυχία της «Αυγής» στις εφημερίδες του ΔΟΛ, να μην «πέσουν κάτω από χίλια φύλλα».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Ο Βασίλης Μουλόπουλος είναι το αρχέτυπο του δαιμόνιου επιχειρηματία. Διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας χωρίς να ιδρώσει ούτε για μία ψήφο. Ανέλαβε την εφημερίδα ενός κόμματος του 4% που πουλούσε χίλια φύλλα και, μολονότι το κόμμα του 4% σκαρφάλωσε στο 36% και πήρε την εξουσία, εκείνος κατάφερε ώστε να μην πέσει η κυκλοφορία της εφημερίδας κάτω από τα χίλια φύλλα. Τώρα καλείται να εφαρμόσει τη συνταγή της επιτυχίας και στον ΔΟΛ. Μολονότι το κόμμα του 36% θα επιστρέψει οσονούπω στο 4%, εκείνος θα καταφέρει και πάλι να κρατήσει την κυκλοφορία των εφημερίδων του ΔΟΛ σταθερή: χίλια φύλλα. Κατέχει το Know How ο άνθρωπος».

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα ανάμεσα στον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον Βασίλη Μουλόπουλο δεν είναι καινούργια, αλλά χρονολογείται από την εποχή που οι δύο άντρες συνυπήρξαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του Συριζα, δηλ. μετά τις εκλογές του 2012. Το Νοέμβριο του 2013 μάλιστα, η κόντρα είχε φτάσει στα άκρα με τον κ.Μουλόπουλο να λέει αναφερόμενος στον κ.Τατσόπουλο, ότι κάθε κόμμα έχει το γελωτοποιό του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου