Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

«Καρφιά» Καμμένου για την αναβολή της δίκης Κουρτάκη-Τζένου


«Αφού οι κατηγορούμενοι εξέθεσαν ανήλικα παιδιά, αφού συνεχίζουν να εξυβρίζουν, αφού ζήτησαν τριήμερη παράταση για την εκδίκαση της υπόθεσης, εν γνώσει τους ότι ένας εκ των δικηγόρων τους δεν θα μπορούσε να παραστεί γιατί είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση στη Βουλή, κατά την προσφιλή έκφραση του κ. Κουρτάκη «έκαναν το κουνέλι»».

Έτσι σχολίασε ....ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, την αναβολή της δίκης των δημοσιογράφων Γ. Κουρτάκη και Π. Τζένου.

«Αποφεύγουν να δικαστούν από τον φυσικό τους δικαστή, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να συκοφαντούν και να απειλούν, διότι οι φιλικές τους παρέες, οι συνεργάτες τους- ο κ. Κουρτάκης έχει συνεργάτη τον Αιμίλιο Κοτσώνη, κύριο κατηγορούμενο για την υπόθεση «Noor 1», όπου γνωρίζετε ότι έχουν χαθεί αρκετοί μάρτυρες- θέλουν να αποφύγουν τη Δικαιοσύνη, για να μπορέσουν μέσω των απειλών, των εκβιασμών, των συκοφαντικών σχολίων, να προσβάλλουν, χρησιμοποιώντας ακόμα και παιδιά, εμένα και την οικογένειά μου» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Τους καλώ να αφήσουν τις δικαιολογίες και να έρθουν στον φυσικό τους δικαστή, να μπορέσει επιτέλους ο ελληνικός λαός να μάθει για ποιους δουλεύουν, για ποιο λόγο συνεχίζουν αυτήν την τακτική και ποια είναι η αλήθεια», κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου