Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Δεν άργησε και πολύ: Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο πρώην «ποταμίσιος» Αχμέτ

«Δυνατή» η μέρα για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, με δύο μεταγραφές

Δεν άργησε πολύ να βρει κοινοβουλευτική στέγη, αφού λίγες μόλις ώρες μετά την ανεξαρτητοποίησή του από το Ποτάμι, ο Ιλχάν Αχμέτ μεταπήδησε....
στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μάλλον η χθεσινή συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου και οι προοπτικές που είδε να ανοίγονται στον χώρο της κεντροαριστεράς, έπεισαν τον πρώην βουλευτή του Ποταμιού, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να επισημοποιήσει την προσχώρηση με επίσκεψη στη Φώφη Γεννηματά.

Παρόν στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, «ο οποίος τον υποδέχθηκε λέγοντας: «Καλωσόρισες στο σπίτι σου. Εργαζόμαστε σκληρά για την ενότητα όλου του χώρου».

Η κ. Γεννηματά, όπως δήλωσε λακωνικά, αποδέχθηκε την επιθυμία του κ. Ιλχάν να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία πλέον αριθμεί 18 βουλευτές και είναι ισοδύναμη τρίτη δύναμη με την Χρυσή Αυγή.

Το «προξενιό» ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την περιοδεία του στη Κομοτηνή, συζήτησε με τον Ιλχάν Αχμέτ το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Δεύτερη συνάντηση έγινε μετά τις γιορτές και κλείστηκε το σημερινό ραντεβού με την κ. Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου