Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

Επιστολή με αιχμές από Π. Οικονόμου σε Φώφη Γεννηματά


Σήμερα η συνάντηση της Φώφης με πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή την σύναξη παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Φώφης Γεννηματά για την διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Παντελής Οικονόμου απέστειλε την εξής επιστολή ....στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ουσιαστικά αρνούμενος να λάβει μέρος στο εγχείρημα.

Η επιστολή του:

Κυρία Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ

Αγαπητή Φώφη,

Ευχαριστώ θερμά για τη πρόσκλησή σου σε συνάντηση αύριο (σ.σ. σήμερα) με παλιούς συντρόφους και φίλους από το ΠΑΣΟΚ.

Έχω βεβαίως την αίσθηση ότι, εκ των υστέρων, η εκδήλωση μεταλλάχθηκε σε εκδήλωση προβολής της «διεύρυνσης» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Σχηματισμού στον οποίον ουδέποτε συμμετείχα. Όπως δεν συμμετέχω, μετά το 2012, και σε οποιονδήποτε άλλο.

Γνωρίζεις -είμαι βέβαιος- ότι, εδώ και τρία χρόνια, με καλούς συντρόφους, κάνουμε μια προσπάθεια να διαμορφώσουμε πολιτική, πέρα και πάνω από το εφιαλτικό δίλημμα «μνημόνια ή στάση πληρωμών». Η δουλειά μας αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη. Και , φυσικά, συνοδεύεται από την προγραμματική υποστήριξη της. Ο, πολύ καθαρός, πολιτικός αυτός αγώνας για τη καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας, την ανάκτηση της κυριαρχίας μας και την θωράκιση της Δημοκρατίας μας είναι μια διαρκής διαδικασία, ανοιχτή για όλες και όλους μας.

Εύχομαι το 2017 να είναι χρονιά ανατροπής της απαράδεκτης κατάστασης που μας ταλανίζει, έχει ήδη διαρκέσει πάρα πολύ και κοντεύει να γίνει μη αναστρέψιμη.

Με αγωνιστική διάθεση

Παντελής Οικονόμου






Πρόσκληση για συνάντηση και συζήτηση προς όλους τους νυν και πρώην βουλευτές που είχαν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ, απέστειλε η Φώφη Γεννηματά. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο, για να συζητήσουν την κατάσταση στη χώρα και την ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης.

Από την πρόσκληση εξαιρούνται όσοι, είτε ήταν υποψήφιοι με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε έχουν ενταχθεί σε αυτά τα κόμματα ή σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου