Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Βγες εσύ, μπες εσύ (με τις ευλογίες του συστήματος)


Μία γρήγορη εκτίμηση, βάση σοβαρής πληροφορίας για τις πιέσεις του συστήματος να βγει ο Καμμένος και να μπει η Γεννηματά στην κυβέρνηση

Το «σύστημα» εντός και εκτός Ελλάδας, επιθυμεί μακροημέρευση Αλέξη Τσίπρα. Είναι γεγονός πως με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η φοροεισπρακτική λαίλαπα.....
προχωρά ακάθεκτη χωρίς μεγάλες αντιστάσεις.

Ωστόσο η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας.

Δεδομένου ότι στην Ελλάδα της καταστροφής, σίγουρα εισοδήματα έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι, δηλαδή οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, που μέσα στην κρίση μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η στιγμή για το σύστημα να ξαναπροτείνει το «σάπιο» μεν αλλά «καλό» ΠΑΣΟΚ για να αντλήσει τους απογοητευμένους της πολιτικής Τσίπρα. Με λίγα λόγια το «σύστημα» θέλει τον επαναπατρισμό των απογοητευμένων Πασόκων στην ελεγχόμενη δεξαμενή του πράσινου, που έχει αποδείξει τις αντοχές της στις αμαρτίες και τα σκάνδαλα.

Στο πλαίσιο αυτό, γίνεται η επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ της Γεννηματά και το πάρτυ για τη δήθεν κεντροαριστερά.

Και πάμε και ένα βήμα πιο πέρα. Το «σύστημα» πιέζει τη Φώφη Γεννηματά να μπει στην κυβέρνηση με παράλληλη έξοδο του Πάνου Καμμένου, για να ενισχυθεί το «κεντρώο» προφίλ με περισσότερους συντρόφους ευαίσθητους και συμπονετικούς.

Το «σύστημα» βλέπει πως το εγχείρημα μπορεί να πιάσει. Ξαναγυρνάμε εκεί απ όπου ξεκινήσαμε. Με το όλον ΠΑΣΟΚ να ζει μεταλλαγμένο μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και αναστημένο μέσα στο κόμμα της Γεννηματά. Το γράψαμε >εδώ<.

Και αυτό είναι εύκολο να γίνει. Είναι εύκολο να παρουσιαστεί το ΠΑΣΟΚ ως ο σωτήρας από τα Μνημόνια (που αυτό μας έβαλε). Κανείς από τη νέα Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πως τη χώρα την οδήγησε στο Μνημόνιο μόνο το ΠΑΣΟΚ, με αλλοίωση στοιχείων και με συστηματική εξαθλίωση των οικονομικών της χώρας για δεκαετίες. Και πώς να γίνει αυτό όταν ακόμη και η ΝΔ έχει γίνει παράρτημα του Σημίτη. Πώς να γίνει αυτό όταν ο αντιΚαραμανλισμός γίνεται νέο πολιτικό χόμπυ με την ανοχή και υποστήριξη της νέας Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη; Το δρόμο χάραξε ο Αντώνης Σαμαράς, συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ και δίνοντας χώρο και χρόνο να ξαναχτιστεί η αυτοκρατορία του ψεύδους για το πώς οδηγήθηκε η Ελλάδα στο ξεπούλημα.

Θυμίζουμε πως το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα της ΝΔ προκειμένου να οδηγηθεί η πατρίδα μας έξω από την κρίση, είναι ο σπουδαίος πατριωτισμός του Κώστα Καραμανλή και της προσπάθειάς του να μην πουληθεί η χώρα μας σε Μνημόνια και δανειστές.Επάνω σε αυτό και μόνο σε αυτό το ιστορικό δεδομένο μπορεί να γίνει ανάταξη της Ελλάδας.

ΦΩΣ! Θα σας ταράξουμε στο ΦΩΣ!



«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου