Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Βαρβιτσιώτης: Πού πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες κ. Μουζάλα;


Σαφείς αιχμές κατά του υπουργού

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «ανέβασε» φωτογραφίες από hot spot που επιμελείται η κυβέρνηση και hot spot που επιμελείται ιδιώτης

Τις διαφορές στην ποιότητα μεταξύ των hot spot που επιμελείται.... η ελληνική κυβέρνηση, αρμοδιότητα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και εκείνων που επιμελείται ιδιώτης, θέλησε να αναδείξει με τρεις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σε δήλωσή του, δε, απευθύνεται στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τον οποίο ρωτά «πού πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες;».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Hot spot του Κιλκίς, βλέποντας από κοντά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες διαβιώνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες. Ο πρώην υπουργός έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες, οι δύο από ένα «δημόσιο» hort spot και η μία από «ιδιωτικό».


Τα hot spot της κυβέρνησης...




Το hot spot του ιδιώτη...



Σε δεύτερο tweet που ανάρτησε αναφέρεται στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, γράφοντας χαρακτηριστικά: Πού πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες κ. Μουζάλα;



Λίγη ώρα αργότερα, ο Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης εξέδωσε ανακοίνωση με την ιδιότητα του Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας τα εξής:

«Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης καταρρέει - για ακόμη μια φορά - η διαβεβαίωση του αρμόδιου Υπουργού ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα του ξεχειμωνιάσματος των προσφύγων.

Οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής δεν περιποιούν καμία τιμή για μια πολιτισμένη χώρα που δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Δυστυχώς, ευρωπαϊκά κονδύλια φαίνεται ότι πηγαίνουν κάπου αλλού και όχι στον σκοπό για τον οποίο διατίθενται. Και δεν είναι άλλος από την αξιοπρεπή διαβίωση των χιλιάδων προσφύγων και των μικρών παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός πέραν από ψευδόμενοι είναι και έκθετοι. Επειδή διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ας αφήσουν, επομένως, τις μεταθέσεις των ευθυνών και ας απαντήσουν ευθέως στο ερώτημα που θέτουμε: Που πήγαν τα λεφτά κύριε Μουζάλα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου