Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

Οίκτο προκαλεί η εικόνα του Μητσοτάκη παρακαλά γονατιστός τη Φώφη: «Μη συνεργαστείς με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Μόνο οίκτο μπορεί να προκαλέσει η εικόνα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, ο οποίος κατέστησε απολύτως δηλωτικό τον φόβο του για μία μελλοντική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Επιβεβαίωσε έτσι ....και με τον καλύτερο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι όχι μόνο δεν υφίσταται το σενάριο της αυτοδυναμίας της ΝΔ όποτε γίνουν εκλογές, αλλά ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα είναι τόσο χαμηλά, ώστε και πρώτο κόμμα να είναι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, δεδομένου ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει απορρίψει κάθε ενδεχόμενο συμπόρευσης με την επικίνδυνη νεοφιλελεύθερη παρέα του προέδρου της ΝΔ.

Αφού άκουσε στη Βουλή τη Φώφη Γεννηματά να ζητά κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης και ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αναπτυχθεί σενάρια σχετικά με τον εκλογικό νόμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε έμμεσο μήνυμα στη Φώφη Γεννηματά ότι πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο.

«Θα πρέπει κάθε πολιτικός αλλά και κάθε πολίτης να διαλέξει στρατόπεδο» είπε και φωτογράφισε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «αυτό αφορά ιδιαίτερα κόμματα που στο πρόσφατο παρελθόν κατάφεραν και παραμέρισαν το πολιτικό κόστος και συνεργάστηκαν για την έξοδο από την κρίση». Υπογράμμισε, μάλιστα, με νόημα ότι η ΝΔ είναι σήμερα η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη του τόπου και θα συνεργαστεί με πρόσωπα και δυνάμεις που ενδεχομένως θα έχουν «διαφορετικές πορείες».

Με λίγα λόγια ο έντρομος Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει αντιληφθεί ότι δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός (Διαβάστε ΕΔΩ) πέφτει γονατιστός στα πόδια της Φώφης Γεννηματά παρακαλώντας την να μην συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοια βεβαιότητα για την αυτοδυναμία έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου