Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι -Θα πάει στο ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Επιστολή στην οποία δηλώνει την ανεξαρτητοποίησή του έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο βουλευτής του Ποταμιού Αχμέτ Ιλχάν.

Σε δήλωσή του ....προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε ότι ήδη έχει ενημερώσει τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τους λόγους της αποχώρησης του.

«Πεποίθηση μου είναι ότι ο στόχος για τη δημιουργία ενός μεγάλου ενδιαμέσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία» τονίζει ο Ιλχάν Αχμέτ.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής επισημαίνει ακόμη, ότι για να υπηρετηθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται άθροιση δυνάμεων, κοινό προγραμματικό πλαίσιο, παραμερισμός προσωπικών εγωισμών και παραλυτικών ισορροπιών στην λογική μιας ξεπερασμένης πολιτικής επετηρίδας, που απογοητεύουν τους πολίτες, παγιώνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει προοπτική για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά οικονομική και κοινωνική της κρίση.

«Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθώ και οι αρχές που θα υπαγορεύσουν τις επόμενες κινήσεις μου» καταλήγει ο Ιλχάν Αχμέτ.
Με την αποχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε οκτώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να προσχωρήσει στην Κoινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με τον επίσης ανεξάρτητο βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο.Πηγή: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι -Θα πάει στο ΠΑΣΟΚ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/312776/anexartitopoiithike-o-ahmet-ilhan-apo-potami-tha-paei-sto-pasok#ixzz4Vd2gIEOY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου