Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Κι όμως «η επιστροφή Παπανδρέου ήταν απαίτηση της βάσης του ΠΑΣΟΚ»

Ένα ΠΑΣΟΚ θέλει πάντα τον Παπανδρέου του


Τη στιγμή που άπαντες διερωτώνται (;) για ποιο λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε σε «γνωστά λημέρια», έρχεται η Φώφη Γεννηματά για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Η βάση ήθελε.... την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ», είναι η εξήγηση αυτού του come back, για το οποίο η πρόεδρος του κόμματος τόνισε: Αντιληπτές οι μικρότερες δυσαρέσκειες αλλά δεν μπορούν να επισκιάσουν τη μεγάλη φωνή της βάσης που ήταν θετική στην επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου.

Μιλώντας στον Αθήνα 98.4 η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πολυφωνικό και προχωρά μέσα από τις συνθέσεις και τις αποφάσεις που παίρνουν τα όργανά του. «Ο κύριος Βενιζέλος είναι παρών», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Γεννηματά επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές, ενώ όσον αφορά το θέμα της ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς και την αποτυχία διαλόγου με το Ποτάμι, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ κρατά ανοιχτή την πόρτα.

«Πρέπει να ερωτηθούν εκείνοι γιατί έφυγαν», πρόσθεσε. Προειδοποίησε ωστόσο ότι η πόρτα δεν θα μείνει για πάντα ανοιχτή καθώς οι εξελίξεις προχωρούν με τους παρόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου