Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ: Η Μιράντα Ξαφά ονειρεύεται Grexit μόνο και μόνο για να πέσει ο Τσίπρας

Γελάει ο κόσμος πλέον κάθε φορά που αρθρώνει λόγο κάποιος από τη νεοφιλελεύθερη παρασιτική μειοψηφία στη χώρα. Η Μιράντα Ξαφά, γνωστή από τη θητεία της στο ΔΝΤ, από τη συμμετοχή της στην καταστροφή των λατινοαμερικάνικων οικονομικών, γνωστή επίσης από τη θητεία της.... στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βγήκε πάλι στον ΣΚΑΙ ώστε να προειδοποιήσει, άγνωστο για ποιον λόγο, για καταστροφικές συνέπειες της εξόδου από το ευρώ.

"Αν βγούμε από το ευρώ, θα γίνουμε Βενεζουέλα’’ προειδοποίησε από την πλευρά της η Μιράντα Ξαφά.

‘’Ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας λέει ότι δεν μπορούμε διαρκώς να δανείζουμε την Ελλάδα με χαμηλότερα επιτόκια απ’ ό,τι δανειζόμαστε εμείς’’ πρόσθεσε η οικονομολόγος.

"Εάν οποιαδήποτε χώρα βγει από την ευρωζώνη, η κεντρική της τράπεζα θα πρέπει να ρυθμίσει πλήρως όλες τις οφειλές που μπορεί να έχει απέναντι στο ευρωσύστημα διεμήνυσε την Παρασκευή ο Μάριο Ντράγκι.

Οι νεοφιλελεύθεροι έχουν πάθει παράκρουση. Βλέπουν παντού Βενεζουέλα και Grexit. Μονάδικός τους καημός είναι να πέσει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρας. Έτσι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να κάνουν ουσιαστικά εξαγωγή συζήτησης για "εξοδο της χώρας από το ευρώ", την ίδια στιγμή που στο εξωτερικό αυτή η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί προ πολλού.

Την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει την αξιολόγηση και να πετύχει την πολυπόθητη ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης ως εγγύηση εξόδου από την κρίση, τα νεοφιλελεύθερα ζόμπι τρέμουν στην ιδέα να βρει η χώρα το δρόμο προς το ξέφωτο και έτσι σπεκουλάρουν αδιανόητες ανοησίες και αναπαράγουν κινδυνολογία που δεν ανταπροκρίνεται στην πραγματικότητα. Τα νεοφιλελεύερα ζόμπι ονειρεύονται αποσταθεροποίηση και εκχώρηση της χώρας στα χέρια των ξένων ισχυρών αφεντάδων τους. Δεν διστάζουν, όπως στην περίπτωση της Ξαφά, να επικαλεστούν οποιοδήποτε ανθελληνικό στοιχείο, όπως ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, κυκλοφορεί στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε ποια είναι η κυρία Ξαφά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου